Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Turkije

Uw zakenpartner in Turkije

De wereld verandert. Grenzen worden opengesteld en afstanden lijken korter. Opkomende markten over de hele wereld bieden enorme kansen, maar vragen tegelijkertijd om nieuwe vaardigheden en inzichten.

De economie in Turkije groeit snel, evenals Turkse ondernemingen. Gebaseerd op prognoses van PwC zal Turkije in 2050 de twaalfde grootste economie van de wereld zijn en de zesde grootste economie van Europa.

Veel investeerders in de Europese Unie en Nederland hebben interesse om te investeren in Turkije. Tegelijkertijd zijn veel Turkse ondernemingen geïnteresseerd om bedrijven op te richten binnen de EU en in Nederland. Een groot aantal ondernemingen in Nederland is eigendom van personen met een Turkse achtergrond. Deze wederzijdse business kansen worden versterkt door de waarschijnlijke toetreding van Turkije tot de EU.

PwC in Turkije

PwC is sinds 1981 werkzaam in Turkije en heeft er vijf kantoren: twee in İstanbul, één in Ankara, één in Bursa en één in İzmir, met 31 partners en 1100 professionele medewerkers. PwC Turkije heeft ook een Nederland desk die u continue ondersteuning kan bieden tussen de twee landen.

Met één centraal aanspreekpunt kunnen wij u assisteren met onze geïntegreerde diensten op het gebied van audit, tax, legal, advisory en netwerken. Onze mensen van de PwC Turkey desk spreken Nederlands, Turks en Engels.

Wat kunt u verwachten van onze PwC Turkey Desk?

Ervaring leert dat voordat business kan worden gedaan in een nieuw land, u eerst een netwerk moet opbouwen. Wij kunnen u helpen in contact te komen met ondernemingen in de Turkse markt en een professioneel netwerk op te bouwen zonder dat het veel van uw kostbare tijd in beslag neemt. U kunt gebruik maken van onze expertise in de volgende gebieden:

  • Ontwikkeling van strategie (bij toetreding tot het land)
  • Transacties (fusies & overnames, joint ventures, Greenfield investeringen)
  • Kennis van business kansen in de publieke en private sector
  • Feasibility onderzoeken, industry reviews en prognoses, commerciële due diligence en waardering

Contact

Volg ons