Executive Reward

Executive beloningsbeleid essentieel in een transactie

Bij een transactie is de afwikkeling van de huidige en het ontwerp van een nieuwe beloningsstructuur van het management key.

Voor een potentiële koper brengen wij de risico’s in kaart die zijn verbonden aan de bestaande management beloningssystemen en participatieregelingen van het over te nemen bedrijf. Wij adviseren ook over de mogelijkheden. Dit betreft zowel de financiële implicaties als de gevolgen voor de retentie en motivatie van het management.

Voor het management van een overnemend bedrijf brengen wij precies in kaart welke risico’s en kansen zijn verbonden aan de verschillende en soms moeilijk te vergelijken voorstellen van de mogelijke koper. Hierbij wordt gekeken naar de financiële, fiscale en juridische consequenties van de afwikkeling van het huidige en eventueel nieuw voorgesteld beloningssysteem en/of participatieregelingen.

Of u nu de koper, verkoper of executive bent, wij begeleiden u graag om de beloning van executives in goede banen te leiden bij een transactie. Maar ook na de transactie kunnen wij de nieuwe onderneming steunen bij de implementatie en communicatie van het nieuwe beloningsbeleid.

Contact

Janet Visbeen

Janet Visbeen

Partner

Tel: +31 (0)88 792 64 29

Volg ons