Transformation Confidence

Dichterbij komen bij uw transformatie programma’s

Organisaties zijn steeds meer afhankelijk van transformatie programma’s die gedreven worden door technologische veranderingen. Om een voorsprong te nemen en te behouden in deze snel veranderende en digitale wereld is het belangrijk dat er aan een aantal kernvoorwaarden wordt voldaan. Hiermee behaalt u een strategische voorsprong, competitief voordeel, lagere operationele kosten en grotere flexibiliteit door het gehele bedrijf heen.

Is het haalbaar?

U wilt zeker zijn dat uw transformatieprogramma zijn beloften waar kan maken. Daarvoor is het belangrijk dat het programma realiseerbaar is. Naast de juiste financiële middelen moet een organisatie ook beschikken over de tijd en energie, toewijding van personeel en senior management, en bereidheid vanuit het gehele bedrijf om het programma tot een succesvol einde te brengen.

Is het de juiste tijd?

Veel bedrijven proberen meerdere programma’s tegelijkertijd uit te voeren wat ten nadele kan zijn van de kwaliteit van de afzonderlijke programma’s. Daarnaast wordt er ook te weinig de tijd genomen om de verandering te laten bezinken alvorens het volgende programma van start gaat. Het is dan ook belangrijk dat u zeker weet dat het de juiste tijd is om te starten met een transformatie programma, waarbij u de zekerheid hebt dat andere programma’s geen negatieve invloed zullen hebben op de uitkomst van het project.

Zijn de juiste vaardigheden aanwezig?

De juiste mensen op de juiste plek. Dat is één van de speerpunten van een succesvol transformatie traject. Het kan echter soms lastig zijn om de juiste mensen te vinden met geschikte ervaring. Wanneer deze wel aanwezig zijn, zijn zij vaak werkzaam op kritieke plekken binnen de organisatie en kan het voelen alsof er een balans moet worden gevonden tussen een juiste voorzetting van huidige bedrijfsactiviteiten en een succesvolle transformatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

PwC is actief binnen alle industrieën en sectoren en heeft uitgebreide ervaring met organisaties van alle verschillende groottes. De methodiek die toegepast wordt door PwC heeft zich bewezen doordat we al verschillende klanten hebben geholpen om hun transformatie programma tot een succesvol einde te brengen.

Wij helpen door onafhankelijk advies te geven in combinatie met zekerheid over het transformatieprogramma. Dit doen we door inzicht en transparantie te geven in de processen die een belangrijke rol spelen binnen uw organisatie. Hierdoor kan management met meer vertrouwen en zekerheid cruciale keuzes maken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Total Assurance oplossing die geijkt is op bewezen componenten van transformatie, terwijl uw behoeften en organisatie centraal staan.

Wat biedt PwC?

  • Zekerheid omtrent; een juiste balans, de governance, de vooruitgang, de status en de kwaliteit van het transformatie programma.
  • Een veilige toekomst: PwC geeft veiligheid en zekerheid over de toekomt van de organisatie.
  • Reputatie: Zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied
  • Reputatie bescherming: Zekerheid omtrent het vertrouwen van alle stakeholders.
  • Kostenefficiency: PwC helpt om de kosten laag te houden terwijl er waarde gecreëerd wordt.
  • Een kostbare ervaring: Niet alleen huidige transformatie programma’s worden succesvol afgerond, maar ook toekomstige door eerder opgedane ervaring.

Waarom PwC?

Wij helpen u om zekerheid te creëren in de digitale wereld. Dit doen we door op te treden als een ‘critical friend’, die u inzicht biedt in de kritische factoren van de transformatie en de stappen die genomen moeten worden.

Contact

Angel Fernandez Causi

Director

Tel: +31 (0)88 792 54 48

Volg ons