Data Confidence

Vertrouwen in de integriteit van data en de mogelijkheid om te profiteren van de uitkomsten.

Introductie

Data is het levensbloed van een organisatie. Het biedt mensen de kans te begrijpen hoe goed processen werken en te bepalen wat de volgende stap is. Het goed managen van uw data kan een significant voordeel betekenen in vergelijking met uw concurrentie. Het kan tevens de efficiëntie binnen uw organisatie verbeteren en helpen bij het creëren van transparante processen voor het managen van data. Dit alles zal u helpen bij het versterken van uw reputatie en de basis vormen voor vertrouwen bij uw klanten, leveranciers en medewerkers.

Hoe kan PwC helpen?

Data confidence - betrouwbaarheid van uw data is van fundamenteel belang voor een efficiënte en flexibele organisatie. Wanneer u optimaal gebruik maakt van uw data in combinatie met goede data governance, vormt dit een tevens een basis van vertrouwen bij uw klanten en de bereidheid om zaken met u te doen.

Wij kunnen u helpen inzicht te verkrijgen in welke data u nodig hebt en van welke kwaliteit de data dient te zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat u beschikking heeft tot de juiste data, specifiek gefocust op wat voor u belangrijk is. Wij kunnen u helpen bij de inrichting van data governance en bij het individueel testen van uw systemen en processen om zodoende te kunnen waarborgen dat uw data accuraat verwerkt is en juist gerapporteerd wordt. Voor de volledigheid kijken wij ook waar de data wordt bewaard, hoe lang het wordt bewaard en wie er toegang toe dient te hebben. Het resultaat is een transparant en betrouwbaar beheerproces waarbij u uw werknemers en klanten de mogelijkheid biedt een juiste beslissing te kunnen nemen.

Data Confidence

Wat biedt PwC?

Wij helpen u inzicht te verkrijgen in uw data om er zodoende zeker van te zijn dat uw inspanningen gericht zijn op dat wat van belang is. Met snelle, beter onderbouwde beslissingen zal uw bedrijf wendbaarder zijn, competitief kunnen blijven en vergroot u uw betrouwbaarheid.

De verschillende voordelen zijn voor u duidelijk:

  • Zekerheid: Weten dat uw data voldoet aan uw zakelijke behoeften.
  • Beheren van uw systemen: Begrijpen wat uw systemen en processen daadwerkelijk doen met uw data en inzicht hebben in de correctheid daarvan.
  • Vertrouwen in uw werknemers: U zult er zeker van zijn dat uw werknemers hun rol begrijpen binnen het managen van data, van vastlegging tot vernietiging.
  • Beveiligen van belangrijke data: Ons team zal u helpen bij het prioriteren van de beveiliging en bescherming van de voor u essentiële data.
  • Beschermen van uw werknemers: Het hebben van data governance in het hart van uw change management proces zal ervoor zorgen dat de rol van uw medewerkers wordt begrepen en juist wordt beheerd.
  • Duidelijke besluitvorming: Vertrouwen in uw data, gebaseerd op beheer om zodoende de juiste beslissingen te kunnen maken op het juiste moment.
  • Met zekerheid data systemen veranderen: U zult veranderingen prioriteren naar hoe u uw data managet en beveiligt.

Contact

Peter Jongerius

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 52 65

Volg ons