Internal audit-oplossing op maat

Optimale flexibiliteit en de juiste expertise

We helpen u graag uw auditplan goed en binnen budget te realiseren. Onze audit professionals zijn flexibel en ondersteunen u met de juiste expertise om de audit samen met u uit te voeren. Het geven van zekerheid over uw risicobeheersingssysteem is daarbij het startpunt, het creëren van waarde het logische vervolg – hoe kunnen wij u helpen?

De basis moet goed zijn

Internal Audit Functies beoordelen de inrichting en werking van het GRC-systeem van de organisatie. De waarde van Internal Audit zit niet alleen in het beoordelen van de huidige systemen, maar vooral ook in het gevenvan aanbevelingen om de kwaliteit van de systemen verder te verbeteren en de risico’s en maatregelen nog beter in balans te krijgen.

Internal audit-oplossing op maat
Internal audit-oplossing op maat helpen

Zo kunnen wij u helpen

  • Co-sourcing: wij helpen u bij het uitvoeren van internal audits, waarbij we rekening houden met uw unieke wensen ten aanzien van beschikbaarheid, flexibiliteit en capaciteiten.
  • Competency sourcing: wij helpen u bij het uitvoeren van audits waarbij specifieke materiekennis noodzakelijk is, maar intern niet voorhanden is.
  • Outsourcing: wij verzorgen uw volledige internal audit functie. Dat schept extra onafhankelijkheid en flexibiliteit.
  • Large Project Assurance: wij identificeren de risico’s in grote projecten, gaan na welke maatregelen zijn gedefinieerd om die risico’s te mitigeren en stellen vast of die maatregelen in de praktijk kunnen gaan werken.

Contact

Jan Driessen

Partner

Tel: +31 (0)88 792 55 87

Volg ons