Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Sytso Boonstra

Sytso Boonstra

Partner, PwC Netherlands

Ik ben als Global Relationship Partner verantwoordelijk voor de dienstverlening aan enkele belangrijke wereldwijde accounts van PwC. Daarnaast ben ik lid van het Global Tax Reporting & Strategy (TRS) team, eindverantwoordelijk voor TRS EMEA en Europa en Business Unit Leader van TRS Nederland. Verder geef ik leiding aan het TRS impact centre Europe/EMEA.

Binnen TRS begeleiden en adviseren we onze klanten op het gebied van fiscale strategie, in control-vraagstukken, data- en procesverbetering, integratie van technologie en 'operational excellence'. Tevens analyseren, monitoren en visualiseren we de data.

'Samen met mijn team wil ik met de beste oplossingen op compliance-gebied het risico van onze klanten minimaliseren als het gaat om compliance en verslaglegging, zodat zij de controle krijgen en houden over hun interne belastingaangelegenheden. Het gaat daarbij om het adviseren over de optimale inrichting van de belastingfunctie voor hun interne belastingteam en hun belastingsystemen. Dit doen we door een geïntegreerde aanpak met kennis van de fiscaliteit, accounting en technologie. Door middel van een optimale interne 'operational excellence'(oa offshoring en technologie) en een optimaal pricing model, streven we naar een goede klantbeleving langs de lijn van onze PwC values'

Opleiding

  • Doctoraal fiscale en algemene economie

Lidmaatschappen & nevenactiviteiten

  • Lid van Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
  • Lid van Raad van Toezicht Stichting Casper

Ervaring

  • Partner bij PwC sinds 1995

Specialisatie

  • International belastingrecht