Adriaan Terlouw

Adriaan Terlouw

Partner, PwC Netherlands

Mijn specialisatie ligt op het gebied van grote en complexe auditopdrachten en ik richt me met hart en ziel op de audit van klanten in de zorgsector (VVT, Gehandicaptenzorg en GGZ). Ik houd me onder meer bezig met het realiseren van realtime informatievoorziening, waardoor constante monitoring en auditing mogelijk worden en met benchmarking, kostprijsonderzoek en de controle van jaarrekeningen in deze sector.

Daarnaast ben ik meer dan vijftien jaar betrokken bij de ActiZ-benchmark en andere landelijke onderzoeken voor het Ministerie van VWS en diverse brancheorganisaties. Deze kennis en ervaring gebruik ik momenteel in mijn rol als aanjager van de data enabled innovatie binnen de gezondheidszorg. Het optimaal benutten van de kracht van moderne ICT in zowel procesverbeteringen als audits heeft veel potentie in zich. Met energie en enthousiasme creëer ik een onderscheidende persoonlijke basis voor de dienstverlening aan mijn klanten.

'Organisaties die de verbinding tussen hun klanten en medewerkers als onderdeel en waarde van hun cultuur weten te maken, zijn en blijven onderscheidend en presteren (financieel) beter. Zonder digitale transformatie en innovatie zal dit in de toekomst overigens niet realiseerbaar blijven. Hiervoor zet ik mij graag samen met u in.'

Opleiding

  • Nyenrode Business University – Nivra

Lidmaatschappen & nevenactiviteiten

  • Penningmeester Stichting Schuilplaats
  • Penningmeester Stichting Jafet

Ervaring

  • Partner bij PwC sinds 2011