Skip to content Skip to footer
Search

Audit en Accountancy

We all have a role to play

Je hebt je diploma (bijna) op zak en je bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Wat jouw achtergrond op het gebied van auditing en accountancy ook is, PwC biedt meerdere mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze audit en accountancypraktijk. 

Wil je aan de slag als auditor voor beursgenoteerde multinationals, (middel)grote bedrijven of opdrachtgevers in de publieke sector? Dan is audit en accountancy jouw ideale plek binnen PwC. Net als onze klanten kun je binnen onze audit en accountancypraktijk werken in verschillende sectoren en op kantoren binnen heel Nederland.

Uitdagend werk dat ertoe doet

Wil jij werken in onze audit en accountancypraktijk en het maximale uit jezelf halen? Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen? Wij bieden jou afwisselende werkzaamheden bij klanten die daadwerkelijk het verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. 

Learning & Development

De wereld, het speelveld en de klanten voor wie je werkt, veranderen voortdurend. Logisch dus dat jij meebeweegt en met de opleidingen van PwC verder groeit. PwC is in zekere zin één groot opleidingscentrum, daarvoor hebben wij ons eigen trainingscentrum. De PwC Academy is een van de grootste opleidingscentra van Nederland. Je krijgt de eerste twee jaar van je carrière intensieve begeleiding, training en opleiding. Je wordt klaargestoomd voor een mooie carrière binnen audit en accountancy. 

Stimulerende collega's en klanten

Tijdens je werk bij PwC krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. In je vak en als persoon. Je leert vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Bij ons werk je aan uitdagende projecten samen met jouw collega's. Je deelt jouw ideeën en kennis met meer ervaren collega’s, bedenkt samen oplossingen en leert van hun omgang met klanten en deadlines. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s. En er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Denk aan onze netwerken, maar ook aan borrels en uitjes zoals een ski-reis. 

What role can you play? Bekijk hier de mogelijkheden