Skip to content Skip to footer
Search

Originating & Strategy

De eerste fase van de deal kenmerkt zich door grondig onderzoek van de markt, de concurrentiepositie en bedrijfsinformatie van de target en het vormgeven van een strak aangestuurd proces. Data-analytics in combinatie met breed zakelijk inzicht legt mede de basis voor een succesvolle acquisitie.

Je kunt aan de slag bij de volgende teams:

Strategy

Bij Strategy help je bedrijven, investeerders en overheden om belangrijke strategische issues te inventariseren. Jouw werk omvat een gedegen analyse van de markt, concurrentie en bedrijfsinformatie, waardoor jouw klanten belangrijke beslissingen kunnen nemen op basis van onafhankelijk feitenonderzoek. Jouw aanbevelingen zijn concreet, pragmatisch en praktisch. Je verricht Commercial Due Diligence-onderzoek, beoordeelt de aantrekkelijkheid van markten, faciliteert bedrijfsplanning, verstrekt economisch advies en adviseert rondom  regelgevingsstrategieën.

View more

Corporate Finance - M&A

Een eerste vereiste voor een succesvolle acquisitie is een goed aangestuurd proces. Aangezien er veel op het spel staat voor onze klanten, is  jouw advies cruciaal. Je krijgt de kans om jouw kennis van zaken snel en doeltreffend op strategisch niveau in te zetten. Behalve werkinhoudelijk bezig zijn, ben je ook regelmatig aanspreekpunt en sparringpartner voor diverse klanten. Onze mensen zijn communicatief sterk en hebben het vermogen zich aan te passen onder wisselende omstandigheden. Naast advisering rondom deals is het in kaart brengen van nieuwe investeringskansen een  belangrijk aspect van de werkzaamheden binnen Corporate Finance.

View more

Data & Analytics

Dealmaking in het huidige datagevoelige zakenlandschap betekent dat er veel meer informatie beschikbaar is dan ooit tevoren. Maar het is het verhaal achter de gegevens dat telt. Bij het Deal Analytics-team combineer je diepgaande mogelijkheden op het gebied van datawetenschap met een breed zakelijk inzicht en kennis van de sector om klanten en andere dealteams in alle fasen van de deal te ondersteunen. Dit jonge en snelgroeiende team is de ideale kans voor analytisch talent dat echt invloed wil uitoefenen.

View more

Contact

Mayke Boetes

Mayke Boetes

Campusrecruiter Advisory Deals, PwC Netherlands

Tel: +31 6 43404413