Win € 2.500,- met jouw scriptie!

Scriptieprijs Pensioenen 2016-2017

€ 2.500,- winnen met je masterscriptie? Ja, dat kan! PwC organiseert namelijk in samenwerking met het Competence Centre for Pension Research van Tilburg University voor de zevende keer op rij de Scriptieprijs Pensioenen.

Ben je trots op je scriptie? En ben je in 2016 of 2017 afgestudeerd op een pensioengerelateerd onderzoek met een fiscale of juridische invalshoek? Dan dagen wij jou uit om je masterscriptie in te sturen. Een vakjury beoordeelt alle inzendingen. Vervolgens maken we begin 2018 tijdens een feestelijke borrel bekend wie de winnaar is van de Scriptieprijs Pensioenen 2016-2017.

De winnares van de vorige Scriptieprijs Pensioenen was Vandana Passy. Niet alleen omdat zij een uitgebreid internationaal fiscaal-juridisch onderzoek heeft verricht, maar tevens omdat haar onderzoek uiteindelijk heeft geleid tot de constatering dat veel landen met hun wetten niet EU-proof zijn. Bij deze constatering heeft Vandana het niet gelaten: ze heeft klachten ingediend bij de Europese Commissie tegen zeven lidstaten. Als het aan Vandana ligt moeten deze lidstaten hun wetten veranderen. De scriptie blinkt daarmee uit in diepgang, onderzoeksmethodiek en internationale maatschappelijke impact.

Organisator van de prijs Bastiaan Starink, werkzaam bij Pensions, Actuarial & Insurance Services van PwC en docent op Tilburg University: ‘Met deze Scriptieprijs willen we zoveel mogelijk jongeren interesseren voor een opleiding en een baan op het gebied van pensioenen. Uiteraard willen we met deze aanmoedigingsprijs ook voor een stukje naamsbekendheid zorgen voor PwC. Dat we de prijs in samenwerking met Tilburg University organiseren, komt doordat Tilburg dé pensioenuniversiteit van Nederland is.’

Ben je geïnteresseerd en wil je er meer over weten? Neem contact op met Bastiaan Starink via 088 - 792 64 06. Of stuur je scriptie meteen in via bastiaan.starink@nl.pwc.com

 

 

Contact

Bastiaan Starink
Director
Tel: +31 (0)88 792 64 06
E-mailadres

Volg ons