PwC's Oranje Selectie

Wil jij waarde toevoegen in het voetbal met behulp van data & analytics?

Hoe waardevol data kunnen zijn, ervoer de KNVB bij het door PwC verrichtte onderzoek naar ‘de kracht van voetbal’. De sport verenigt en houdt miljoenen mensen in zijn greep, maar welke waarde vertegenwoordigt voetbal nu werkelijk? Om die vraag te beantwoorden, ontwikkelden data-analisten van PwC een uniek meetinstrument. Daarin werd de impact van voetbal opgesplitst in bijdragen aan de economie, verbinding, gezondheid en vorming.

Impact maken

Heb jij interesse om de KNVB en PwC verder op weg te helpen door samen te werken aan een maatschappelijk relevante case maar tegelijker tijd zelf wilt ontdekken hoe je impact kan maken door het analyseren van data? Meld je aan voor onze PwC Oranje Selectie.

Sportief & Talentvol

Je bent een Master student met een focus op Computer Science, Informatica, Data Science, Econometrie en/of Wiskunde en een sportieve dosis enthousiasme voor het Nederlands elftal. Daarnaast ben jij benieuwd hoe PwC data analyse inzet om het verschil te maken en maatschappelijke problemen op te lossen. 

"Leuk met z'n allen zo bezig te zijn. Lekker actief, je leert elkaar heel goed kennen en je positie in het team te bepalen. En dat is waarvoor we eigenlijk vandaag hier zijn!"

Rebecca Ten Hoff - Deelneemster PwC's Oranje Selectie

Het volledige programma

Word je geselecteerd voor PwC's Oranje Selectie, dan ga je onder begeleiding van D&A professionals aan de slag met de KNVB case en leer je hoe je door middel van data analyse verbanden legt en impact maakt. Daarnaast maak je een persconferentie mee, sta jij op het voetbalveld en train je met Arthur Numan, je zit bij tactische besprekingen en dit allemaal in teamverband.

‘s Avonds gaan wij richting het stadion en kijken wij met z'n allen naar de alles bepalende WK kwalificatie wedstrijd Nederland-Zweden. Heb jij overdag indruk gemaakt met jouw scherpe analytische vaardigheden en zit jij bij de elf beste spelers van PwC's Oranje Selectie? Dan geniet jij van de speciale VIP-behandeling en maak jij de wedstrijd van héél dichtbij mee! Exclusief vanuit de PwC's Oranje Selectie dug-out.

Agenda

  • 10.30 uur Ontvangst
  • 11.00 uur Persconferentie met PwC's Oranje Selectiecoach Arthur Numan en hoofdcoach PwC
  • 12.00 uur Lunch
  • 13.00 uur Case
  • 16.00 uur Voetbalclinic onder leiding van scout van AZ en ex-international Arthur Numan.
  • 17.30 uur Vertrek naar Amsterdam Arena
  • 19.00 uur Diner hospitality ruimte PwC
  • 20.45 uur Aftrap Nederland-Zweden
  • 22.45 uur De Derde Helft: onder genot van een borrel blikken we terug op een fantastische dag

Ga jij de uitdaging aan en wil je impact maken met data? Ben je benieuwd wat PwC op gebied van Data & Analytics doet en wil je tegelijkertijd de allesbepalende WK kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal van héél dichtbij beleven? Meld je nu aan voor PwC's Oranje Selectie en zorg dat jij aanwezig hebt tijdens Nederland-Zweden op dinsdag 10 oktober. 

De deadline voor jouw inschrijving is 3 oktober!

Contact

Minka van den Burg
Recruiter starters en professionals Advisory
Tel: +31 (0)88 792 68 01
E-mailadres

Volg ons