Perfecte Vakantiebaan

Perfecte Vakantiebaan

Het einde van je studententijd komt in zicht. Weet jij al waar je straks graag aan de slag wilt? Zijn de studievakken die je leuk vindt, net zo leuk in de praktijk? Ervaar het tijdens WerkenbijPwC's Perfecte Vakantiebaan. Loop in juli 2018 twee weken mee in de Tax-praktijk van jouw keuze en investeer zo bewust in jouw toekomst!

loading-player

Playback of this video is not currently available

Wie ben jij?

Ben jij laatstejaars Bachelor- of Masterstudent Fiscale Economie, Fiscaal Recht, Econometrie of Actuariële Wetenschappen, dan kom jij in aanmerking voor één van de 50 Perfecte Vakantiebanen.

Studeer je Fiscale Economie of Fiscaal Recht, dan kun je terecht bij:

  • Corporate Tax (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen)
  • Indirect Tax & Douane (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht)
  • People & Organisation (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven)

Studeer je Fiscale Economie, dan kun je op de kantoren Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ook terecht bij Tax, Reporting & Strategy en je bezighouden met: aangiftewerk, het oplossen van tax accounting vraagstukken, het controleren van de tax positie in jaarrekeningen, het implementeren van risk & compliance frameworks en het adviseren van klanten over horizontaal toezicht en hun financiële, fiscale en administratieve processen.

Studeer je Econometrie of Actuariële Wetenschappen, dan kun je op verschillende kantoren bij Pensions, Actuarial & Insurance Services terecht.

Wat doe jij tijdens de Perfecte Vakantiebaan?

Tijdens de Perfecte Vakantiebaan draai jij volledig mee in de praktijk van jouw keuze. Je krijgt een kijkje in de keuken, proeft de werksfeer en verricht opdrachten voor bestaande klantcases. Zo krijg je in twee weken een goed beeld van werken bij PwC en wij leren jou natuurlijk ook door en door kennen. Wie weet waar dat nog toe kan leiden...

In de twee weken dat je bij PwC aan de slag gaat, krijg je een eigen laptop en werkplek. Bovendien ontvang je salaris en sluit je de Perfecte Vakantiebaan feestelijk af met alle andere deelnemers.

Solliciteren: voorjaar 2018

Heb je interesse in de Perfecte Vakantiebaan? In het voorjaar van 2018 kun je je weer aanmelden via deze site.

Contact

Lauren Bostelaar
Recruiter studenten en starters Corporate Tax en People & Organisation (P&O)
Tel: +31 (0)88 792 76 61
E-mailadres

Volg ons