Audit Course

Audit Course IJsland:
16-19 november 2017

Wil jij met PwC op ontdekkingsreis, durf jij het aan om nieuwe dingen uit te proberen en treed jij met PwC buiten de gebaande paden? Doorkruis dan samen met ons van 16 t/m 19 november IJsland en ontdek hoe het is om bij PwC jouw carrière in het accountancyvak een kickstart te geven.

Tijdens de Audit Course IJsland ben jij vier dagen omgeven door PwC'ers - van associate tot partner - en geven zij je inzicht in onze auditpraktijk. Samen met andere ambitieuze medestudenten stort je je in de case van een typisch IJslands bedrijf, dat je ook zal bezoeken. Dit samen met de rollenspelen geeft jou een compleet beeld van het werk bij PwC als accountant.

Explore your future of accounting

Hoe ziet je vak er over tien, vijftien jaar uit? Gaat alles radicaal veranderen of zal het zo'n vaart niet lopen? Eén ding is zeker, doorontwikkelen moet je. Of het nou gaat om je persoonlijke onwikkeling of het inzetten van nieuwe technologieën, jij wilt jouw klanten verder brengen. Hoe creëren we maatschappelijke waarde en versterken wij ons vak? Stel al je vragen aan onze PwC-professionals die meegaan tijdens de course en bereid je samen met hen voor op jouw toekomst!

Explore Iceland

Dit alles doen we in het land met maanachtige landschappen, kraters, indrukwekkende gletsjers, vulkanen en hot springs. Een top decor voor de uitdagende business case. In je 4WD auto ontdek je met gps-coördinaties de verschillende hotspots langs de Golden Circle van IJsland. In dit uitgestrekte geiserlandschap barst er elk uur wel een stoompilaar de lucht in. Verder dineer je in de lekkerste restaurants en ga je op stap in de meest hippe clubs van Reykjavik.

Heb je gesolliciteerd? 

En laat jij zien waar jij voor staat! Dan is het proces als volgt; nadat wij jouw sollicitatie ontvangen hebben, krijg jij van ons een uitnodiging voor ons online assessment. De deadline voor dit assessment is woensdag 20 september. Hoe eerder je solliciteert, des te sneller kun je jouw assessment maken. Reserveer de selectiedagen op 25, 26 en 28 september alvast in je agenda. Uiterlijk 29 september krijg je bericht of je meegaat naar IJsland.

Mocht je dit jaar niet gesolliciteerd hebben bekijk hier onze overige events of als je kan wachten tot volgend jaar, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Contact

Graziella Roos
Recruiter studenten en starters Audit & Assurance in Zuid-Nederland
Tel: +31 (0)88 792 51 86
E-mailadres

Volg ons