Studenten

Bekijk hoe je als student aan de slag kunt in een meeloopstage, afstudeerstage of werkstudentschap binnen onze werkvelden Audit & Assurance, Tax, Advisory en Staff & Support.

Kom werken bij PwC

Met onze mensen en klanten werken we aan een gezamenlijk doel; bijdragen aan vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Bekijk de video en ontdek wie we zijn, wat we doen en de kracht van ons netwerk, met meer dan 180.000 professionals in 158 landen. 

Aan welke expertise ga jij bijdragen?

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Just a day at the office….

Goedemorgen! Jouw eerste werkdag bij PwC is begonnen. Je start met een bak koffie en je opent je mailbox met bovenaan een urgente vraag vanuit een klant. De deadline is krap, je gaat meteen aan de slag. Samen met je team bespreek je de vervolgstappen. Je wilt toch nog even sparren en belt hiervoor een collega. Zij geeft jullie waardevolle input die helpt bij het oplossen van de klantvraag. Even later presenteren jullie vol vertrouwen de case aan de partner.

Top! De presentatie ging goed, zó goed dat je promotie hebt gemaakt van consultant naar manager. En vandaag kun je nog verder doorgroeien....

Sprint in 1 dag van werkstudent naar tax partner...

Meer info