Studenten

Bekijk hoe je als student aan de slag kunt in een meeloopstage, afstudeerstage of werkstudentschap binnen onze werkvelden Audit & Assurance, Tax, Advisory en Staff & Support.

Kom werken bij PwC

Met onze mensen en klanten werken we aan een gezamenlijk doel; bijdragen aan vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Bekijk de video en ontdek wie we zijn, wat we doen en de kracht van ons netwerk, met meer dan 250.000 professionals in 158 landen. 

Aan welke expertise ga jij bijdragen?

loading-player

Playback of this video is not currently available

Ontmoet jouw collega's

mahdi hazara

Mahdi Hazara (27)  Associate Risk Assurance

Waarom ben je bij PwC gaan werken?

Nadat ik in aanraking was geweest met PwC Risk Assurance Services, was ik meteen enthousiast geraakt. Naast de hele fijne collega's, de variatie van opdrachten bij verschillende bedrijven in verschillende industrieën maakte PwC Risk Assurance voor mij zo interessant.

 

joostheemskerk

Joost Heemskerk (25) Consultant Indirect Taxes 

Waarom ben je bij PwC gaan werken?

Tijdens mijn stage bij dit team merkte ik dat de gezelligheid van het team me enorm aansprak. Naast het inhoudelijke fiscale werk dat we doen voor de financiële sector (o.a. banken, verzekeraars, vermogensbeheerders), kun je altijd alles tegen iedereen zeggen en hebben we veel plezier met elkaar, tijdens en buiten werktijden om.

deegafarah

Deega Farah (26) Senior Consultant Deals

Waarom ben je bij PwC gaan werken?

Ik wilde werken bij een internationaal bedrijf binnen fusies en overnames. Ik had wat mensen gesproken bij Deals via mijn universiteit die het deals traineeship hadden gedaan en na hen gesproken te hebben en al te weten dat ik in deals wilde werken heb ik voor PwC gekozen.