Sectorgroepen

Kies het type klant dat past bij jouw voorkeur en interesses

Binnen onze sectorgroepen maak je onderdeel uit van een team gespecialiseerd in verschillende type klanten en werk je samen met collega’s in multidisciplinaire projectteams. Kennis van een sector is van groot belang om onze klanten te ondersteunen in onze dienstverlening om zo waarde te creëren. Binnen PwC Risk Assurance hebben wij uitgebreide branchekennis die bepalend is voor de toegevoegde waarde van ons advies. In een digitaliserende wereld wordt het steeds belangrijker om niet alleen organisaties, maar ook sectoren met elkaar te verbinden. Diepgaande kennis van de sector spreidt kansen voor nieuwe en innovatieve manieren van samenwerken.

Onze klanten variëren van lokale spelers tot grote multinationals in verschillende marktsectoren. Denk hierbij aan klanten, als banken, FMCG, overheidsinstanties en energiemaatschappijen. Je werkt zowel bij klanten als op het kantoor. Dit maakt het werk afwisselend en stelt jou in staat om bij verschillende organisaties de bedrijfsprocessen te observeren.

Je kunt kiezen uit de volgende sectorgroepen:

 

IT & Process Solutions

Bij IT & Process Solutions werk je voor klanten binnen de Retail & Consumer markt, Energy & Utilities en Telecom & Media. Bovendien bedien je klanten in de Transport & Logistics sector en kom je bij grote internationals gespecialiseerd in Supply Chain en Industrial Products.

Daarnaast hebben wij een gespecialiseerd implementatieteam dat zich focust op het implementeren van softwareoplossingen voor riskmanagement, continious monitoring en internal audits & compliance. Je komt hierbij in aanmerking met state-of-the-art oplossingen van onder andere: Oracle, SAP, Microsoft Dynamics en interne beheersing platformen die zich richten op Governance, Risk en Compliance (GRC) binnen organisaties in verschillende sectoren. Daarnaast adviseren we klanten op het gebied van GRC en helpen we organisaties om de interne beheersingsprocessen op orde te krijgen.  

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Financial Services

Bij Financial Services ben je werkzaam bij banken, verzekeraars, asset managers, vastgoed en pensioenfondsen, waaronder grote spelers in de Nederlandse markt. Deze klanten zorgen vaak voor opdrachten in grote, internationale organisaties die een beroep doen op je vermogen om gecompliceerde structuren snel te begrijpen en je conclusies te delen met diverse stakeholders. Ook de inhoud van opdrachten zelf zijn divers, zo zijn er projecten die verdieping in de IT-organisatie van een bedrijf vergen en opdrachten die zich richten op alle kernprocessen in de bedrijfsvoering zoals, het openen van een betaalrekening of het beheren van een beleggingsportfolio. In deze sector is veel aandacht voor technologische ontwikkelingen binnen IT waardoor het Financial Services team klanten ook helpt bij het beheerst omgaan met innovaties zoals Blockchain of Robotics.

 

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Private Companies & Public Sector

Bij Private Companies & Public Sector ben je werkzaam voor niet-beursgenoteerde klanten. Denk hierbij aan private organisaties, MKB-kantoren en publieke instanties binnen onderwijs, zorg, gemeentelijke en provinciale dienstverlening. Nieuwe technologische concepten brengen in de private en publieke sector grote uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan verregaande en complexe digitale transformatie trajecten of de toepassing van Artificial Intelligence in bedrijfsprocessen en SMART cities. Binnen Private Companies & Public Sector help jij de klant dit soort complexe vraagstukken op te lossen.

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Daniëlle  Menken

Daniëlle Menken

Campusrecruiter Risk Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 309 01 20

Norbert Broekman

Norbert Broekman

Campusrecruiter Risk Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 22 82 73 46

Volg ons