Bachelor Academy Day

Finance Inhousedag

Maak kennis met PwC!

Update: Helaas kan het evenement op 7 mei door Covid-19 niet op de originele manier plaatsvinden. Wij zijn druk bezig met het organiseren van een virtuele variant op 28 mei van 10:00 tot 11:30 uur. 

Tijdens deze virtuele sessie leggen je graag uit hoe de Bachelor Academy in elkaar zit en wat de werkzaamheden per afdeling zijn. Dit wordt gedaan door PwC'ers die zelf ook in de Bachelor Academy zijn gestart. Op een leuke en interactieve manier kun je kennis met ons maken en krijg je een beter beeld van jouw toekomstmogelijkheden bij PwC.

Heb jij (bijna) een bachelor diploma behaald in een financiële richting? En wil je op een laagdrempelige, maar uitdagende manier kennis maken met PwC? Schrijf je dan in voor de virtuele Bachelor Academy Day .

*voertaal van dit event is Nederlands

Aanmelden

 

 

 

Is deze inhousedag ook interessant voor mij?

De Bachelor Academy Day is interessant voor jou als je een bachelordiploma in de richting van Finance & Control, Bedrijfseconomie, Financial Service Management of Bedrijfskunde MER, Accountancy (bijna) hebt behaald. Dit event is bedoeld om jou een beeld te geven bij PwC als toekomstige werkgever binnen de accountancy praktijk*. De dag zal in het teken staan van plezier maken, kennisdelen, team building en oriënteren. 

*Wil je alvast meer weten over je mogelijkheden binnen de accountancy praktijk? Lees dan meer over de Bachelor Academy.

 

Contact

Esther  Morren

Esther Morren

Campusrecruiter Bachelor Academy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 14 83 94 98

Volg ons