Tax & Legal Summerschool

Leer onze tax- en legalpraktijk kennen

De zomer is in zicht en jij wil jouw fiscale kennis die je tot nu toe hebt opgedaan testen in de praktijk. Weet jij al waar je straks graag aan de slag wilt? Zijn de studievakken die je leuk vindt, net zo leuk in de praktijk? Lucky you, op 5 en 6 augustus organiseren wij de Tax & Legal Summerschool, een laagdrempelige manier om kennis te maken met PwC vanuit het comfort van je eigen huis.

De inschrijving voor de Tax & Legal Summerschool loopt van 10 juni tot en met 24 juni.

Schrijf je hier in 

Tax en Legal Zomerbaan

Wie ben jij?

Je zit in het eerste of tweede jaar van je studie in Fiscaal Recht en Fiscale Economie en wil graag kennismaken met de taxpraktijk van PwC.

Wat ga je doen tijdens de Tax & Legal Summerschool?

Tijdens de Tax & Legal Summerschool krijg jij twee dagen lang een virtueel kijkje in de keuken van PwC.  Je proeft de werksfeer en verricht opdrachten voor een echte klantcase.
Zo krijg je in twee dagen een goed beeld van werken bij PwC en leren we elkaar kennen. Wie weet waar dat nog toe kan leiden…

In de twee dagen dat je bij PwC aan de slag gaat, krijg je een eigen laptop om op te werken en wij zorgen ervoor dat deze bij jou thuis komt.Dag 1

De eerste dag staat in het teken van het leren kennen van de taxpraktijk, je zult verschillende collega’s ontmoeten die jou meenemen door de praktijk waar zij voor werken en je zult zelf aan de slag gaan met een real life klantcase. Tussendoor zorgen we uiteraard ook voor wat ontspanning en tijdens de lunch kun je een virtuele bootcamp sessie verwachten om het energieniveau weer omhoog te brengen.

Dag 2

De tweede dag staat in het teken van een van onze klanten, ‘s ochtends zal er nog wat werk gedaan worden voor de casus en ‘s middags mag een groepje dit presenteren aan de klant. Uiteraard zal de klant zichzelf eerst aan jullie voorstellen en is er ruimte voor vragen. Daarnaast doen we ook een DISC sessie om jezelf, maar ook elkaar wat beter te leren kennen. We eindigen dit tweedaagse event met een informele gezamenlijke afsluiter, waar een Q&A met onze partners onderdeel van is. Sleep jij de hoofdprijs in de wacht?

Sollicitatieprocedure

Stap 1. Online sollicitatie
De inschrijving voor de Tax & Legal Summerschool loopt van 10 juni tot en met 24 juni. Je kunt je inschrijven met je CV en motivatiebrief. Nadat de inschrijving gesloten is krijg je van ons te horen of je door bent in het selectieproces. 

Stap 2. Elevator Pitch
De volgende, en tevens laatste stap in het selectieproces, is het aanleveren van een video (via Whatsapp) met daarin een elevator pitch van 2 minuten.

 

Stel hier je vraag over de Tax en Legal Summerschool

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Sam Santos de Almeida

Campusrecruiter Corporate Tax

Tel: +31 (0)68 211 15 74

Contact