Scriptie Inspiratiesessies

PwC scriptie inspiratiesessie

Is jouw masterscriptie één van de laatste hindernissen die je moet nemen in de race om dat felbegeerde masterdiploma? Twijfel je nog over een onderwerp of kun je nog tips gebruiken om een scriptie van wereldformaat neer te zetten? 

Ook dit jaar organiseert PwC scriptie inspiratiesessies waar inspirerende sprekers jou iets gaan vertellen over de veranderende wereld door de bril van accountants. Wat zijn de trends & ontwikkelingen? Wat zijn actuele interessante onderwerpen? En vooral, discussiëren en brainstormen over interessante topics om zo je visie te verbreden.

Tijdens het programma zal je meerdere PwC’ers spreken, er zal een brainstormsessie zijn en we sluiten af met een kleine borrel. Een scriptie inspiratiesessie is naast het opdoen van inspiratie voor je scriptie ook erg leuk om PwC beter te leren kennen!

Inspiratiemiddagen

Op dit moment zijn er nog geen inspiratiemiddagen gepland. Houd onze website goed in de gaten voor de volgende mogelijkheden.

Heb jij je scriptie al (bijna) afgerond en wil je graag de mogelijkheden bij PwC verkennen bekijk hier onze mogelijkheden

Starters vacatures

Volg ons