PwC's Oranje Selectie

Ontmoet PwC en Oranje van heel dichtbij

Laat je inspireren en uitdagen op het gebied van consulting! Welke waardevolle skills brengen jou als consultant verder? Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van consulting.

Gedurende de PwC’s Oranje Selectie begeleiden onze consultants jou bij het ontdekken van je sterke punten die je verder helpen in jouw carrière.

’s Avonds gaan we richting het stadion waar Oranje onder begeleiding van de bondscoach verdere successen probeert te behalen. Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Meld je dan aan voor onze PwC Oranje Selectie en scoor punten met jouw scherpe analyses! loading-player

Playback of this video is not currently available

Hoe ziet het programma eruit?

Word je geselecteerd voor PwC's Oranje Selectie, dan ga je onder begeleiding van professionals aan de slag in teamverband met een case. Daarnaast maak je een persconferentie mee, je traint met Arthur Numan, je zit bij tactische besprekingen en dat allemaal in teamverband. ‘s Avonds gaan we met z'n allen naar een wedstrijd van Oranje! Heb jij overdag indruk gemaakt en zit jij bij de elf besten van PwC's Oranje Selectie? Dan geniet jij van een speciale VIP-behandeling en maak jij de wedstrijd van héél dichtbij mee! Exclusief vanuit de PwC's Oranje Selectie dug-out.

Sportief & Talentvol

Je bent een WO student richting Finance, (Bedrijfs-) economie, Bedrijfskunde, Econometrie, IT-gerelateerde studies en je wil graag kennis maken met PwC’ers, ervaren hoe je met teamwork & skills tot het beste resultaat komt en al je vragen stellen!

Op dit moment is aanmelden niet mogelijk, houd onze website in de gaten voor de volgende mogelijkheid!

"Leuk met z'n allen zo bezig te zijn. Lekker actief, je leert elkaar heel goed kennen en je positie in het team te bepalen. En dat is waarvoor we eigenlijk vandaag hier zijn!"

Rebecca Ten Hoff - Deelneemster PwC's Oranje Selectie

Contact

Gabriëlla Brussé

Gabriëlla Brussé

Campusrecruiter Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 20 97 19 92

Volg ons