Perfecte Vakantiebaan

Perfecte Vakantiebaan

Het einde van je studententijd komt in zicht. Weet jij al waar je straks graag aan de slag wilt? Zijn de studievakken die je leuk vindt, net zo leuk in de praktijk? Ervaar het tijdens de Perfecte Vakantiebaan van PwC. In de zomer loop je als student twee weken mee in de Tax-praktijk van jouw keuze en investeer zo bewust in jouw toekomst!

De sollicitaties voor de Perfecte Vakantiebaan zijn in april/mei, mocht je interesse hebben in de mogelijkheden bij PwC binnen onze Tax-praktijk bekijk dan de werkstudentschappen of laat je gegevens alvast achter. 

Ja, ik heb interesse!

Werkstudentschappen

loading-player

Playback of this video is not currently available

Wie ben jij?

Ben jij laatstejaars bachelor- of Masterstudent Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Econometrie of Actuariële Wetenschappen, dan kom jij in aanmerking voor één van de 50 Perfecte Vakantiebanen.

Studeer je Fiscaal Recht  of Fiscale Economie dan kun je terecht bij:

Studeer je Econometrie of Actuariële Wetenschappen dan kun je op verschillende kantoren terecht bij:

Wat doe jij tijdens de Perfecte Vakantiebaan?

Tijdens de Perfecte Vakantiebaan draai jij volledig mee in de praktijk van jouw keuze. Je krijgt een kijkje in de keuken, proeft de werksfeer en verricht opdrachten voor echte klantcases. Zo krijg je in twee weken een goed beeld van werken bij PwC en wij leren jou natuurlijk ook door en door kennen. Wie weet waar dat nog toe kan leiden...

In de twee weken dat je bij PwC aan de slag gaat, krijg je een eigen laptop en een persoonlijk begeleider. Bovendien ontvang je salaris en sluit je de Perfecte Vakantiebaan feestelijk af met alle andere deelnemers.

 

Bekijk hier de vlogs van Anne-Sophie over haar ervaringen tijdens de Perfecte Vakantiebaan 2018

Vlogs

De sollicitaties voor de Perfecte Vakantiebaan zijn in april/mei, mocht je interesse hebben in de mogelijkheden bij PwC binnen onze Tax-praktijk bekijk dan de werkstudentschappen.

Stap 1. Online sollicitatie

Ben jij momenteel derdejaars bachelorstudent of Masterstudent Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Econometrie of Actuariële Wetenschappen dan komen we graag met je in gesprek. Stuur jouw sollicitatie met motivatie en cv in, solliciteren is op dit moment helaas niet meer mogelijk.

Stap 2. Online assessment

Het online assessment bevat drie onderdelen: een capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een motivatie vragenlijst. Als jouw uitslag van het online assessment bekend is, hoor je of we je uitnodigen voor het eerste sollicitatiegesprek. 

Stap 3. Het interview

In een eerste kennismaking horen we graag jouw duidelijke motivatie om bij PwC aan de slag te gaan. We gaan niet alleen in op jou als persoon, maar bespreken ook jouw toekomstmogelijkheden bij PwC. Uiteraard staan we open voor alle vragen die jij hebt, dus zorg dat je deze paraat hebt. Op basis van dit gesprek hoor je of je één van de Perfecte Vakantiebanen hebt weten te bemachtigen!

 

Stel hier je vraag over de Perfecte Vakantiebaan

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Sam Santos de Almeida

Recruiter studenten en starters Tax Corporate & P&O

Tel: +31 (0)68 211 15 74

Contact