Skip to content Skip to footer
Search

Digital Audit Course

Digital Audit Business Course - 27 t/m 29 november

Overweeg jij een toekomst in (IT) Audit en ben jij een Master student met Digital affiniteit? Ga dan met ons mee op de Digital Audit Course naar de Silicon Valley van Nederland: Eindhoven! Naast dat je kennis maakt met PwC’ers die zich vanuit de (IT) Audit bezighouden met digitale transformaties, kom je zelf door middel van een case meer te weten over het digital auditvak. Daarnaast zal er gedurende dit weekend voldoende tijd zijn voor leerzame en fun-activities.

Krijg coaching en inzicht

Tijdens onze Digital Audit Course 2021 krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze professionals, van associate tot partner. Zij geven je het nodige inzicht en coachen je op individueel niveau om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast kan jouw deelname een opstap zijn naar een stage- of startersfunctie in onze digital track van The Associate Academy of in de Risk Assurance Academy. 

Ontdek de toekomst van (IT) Audit 

De ontwikkelingen in de wereld om ons heen en binnen (IT) Audit volgen elkaar snel op. Denk aan blockchain, cryptocurrency, artificial intelligence en internet of things. Deze uitdagingen bieden mogelijkheden waarop PwC anticipeert zodat wij continu onderdeel blijven uitmaken van de vooruitgang. Ontdek samen met ons hoe we maatschappelijke waarde kunnen blijven creëren en de samenleving samen verder helpen.

Werk aan real-life cases

Tijdens onze Digital Audit Course 2021 werk je samen met andere ambitieuze studenten aan een real-life case. Tijdens de course zal jij nauw gaan samenwerken met studenten aan verschillende onderscheidende (IT)audits. Verder speel je een rollenspel en verdiep je je in onze tools als Connect en Halo om controles efficiënter te laten verlopen.

Zelf de sfeer ervaren van PwC?

Onze Digital Audit Course geeft je een beeld van hoe het werken bij PwC is als (IT) auditors. Je ervaart dat wij waarde hechten aan samenwerken, diversiteit en een informele cultuur. 

Heb je interesse in de Digital Audit Course? 


Solliciteer dan vóór 17 november 2021 of neem contact op met één van onderstaande recruiters.

Contact

Anil Kaplan

Anil Kaplan

Campusrecruiter Audit & Assurance in Zuid Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 18 56 72 40

Daniëlle  Menken

Daniëlle Menken

Campusrecruiter Risk Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 83 09 01 20