Café Tax

Kennismaken met PwC?

Wil jij jouw fiscale kennis die je tot nu toe hebt opgedaan testen in de praktijk? Weet jij al waar je straks graag aan de slag wilt? Zijn de studievakken die je leuk vindt, net zo leuk in de praktijk? Lucky you, PwC organiseert Café Tax, het hele jaar door de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier om kennis te maken met PwC vanuit het comfort van je eigen huis. 

Ontdek of onze taxpraktijk bij jou past!

tax evenementen

Alle taxevenementen

Voor wie: Je hebt een fiscale studieachtergrond (Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Econometrie of Data Science) en je ziet PwC als eventueel toekomstig werkgever.

Wat houdt het in: Het hele jaar door krijg je de kans om met verschillende mensen binnen onze organisatie kennis te maken: associates, seniors maar ook directors en partners. Zij zullen je in onze virtuele Café Tax meenemen in hun verhaal en nemen de tijd om jou te helpen met wat jij wilt weten.

Tijdens de Tax & Legal Summerschool krijg jij twee dagen lang een virtueel kijkje in de keuken van PwC.  Je proeft de werksfeer en verricht opdrachten voor een echte klantcase.
Zo krijg je in twee dagen een goed beeld van werken bij PwC en leren we elkaar kennen. 

Inschrijven voor dit event is helaas niet meer mogelijk, maar houd onze social kanalen in de gaten voor een beeld van de Tax en Legal Summerschool