Audit Business Course

Audit Course IJsland 

De ontdekkingsreis van 14 t/m 17 november 2019!

Wil je werken aan disruptive real-life cases? Durf je met ons de toekomst van accountancy te ontdekken? Ben je op zoek naar inzicht en coaching voor je toekomstige carrière? Wil je genieten van het noorderlicht en het landschap van IJsland in een 4WD?

Het aanmelden voor de Audit Course van 2019 is op dit moment niet meer mogelijk. Wil jij PwC beter leren kennen en de mogelijkheden bekijken?

Bekijk het hier

loading-player

Playback of this video is not currently available

Krijg coaching en inzicht

Stel tijdens onze Audit Course al je vragen aan onze professionals, van Associate tot Partner. Zij geven je het nodige inzicht en coachen je op individueel niveau om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast kan jouw deelname een opstap zijn naar een stage- of startersfunctie in ons accountancy traineeship.

Geniet van IJsland

De PwC Audit Business Course vindt plaats in IJsland. Het land met maanachtige landschappen, kraters, indrukwekkende gletsjers, vulkanen en hot springs. In een 4WD ontdek je met gps-coördinaties de verschillende hotspots en geniet je met een beetje geluk van het noorderlicht. Tijdens de 4 dagen van de course overnachten we in het hippe Reykjavik en sluiten we af met een diner in een van de lekkerste restaurants.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Werk aan disruptive real-life cases

Tijdens onze business course werk je samen met andere ambitieuze studenten aan een disruptive real-life case. Hiervoor werk in teamverband aan een onderscheidende audit voor een duurzaam en typisch IJslands bedrijf. Verder speel je een blockchain game en verdiep je je in onze tools als Connect en Halo om controles efficiënter te laten verlopen.

Ontdek de toekomst van accounting

De ontwikkelingen in de wereld om ons heen en binnen accountancy volgen elkaar snel op. Denk aan blockchain, crypto currency, artificial intelligence en internet of things. Deze uitdagingen bieden mogelijkheden waarop PwC anticipeert zodat zij onderdeel uitmaakt van de vooruitgang. Ontdek samen met ons hoe we maatschappelijke waarde kunnen blijven creëren en de samenleving verder helpen.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Ervaar de sfeer van PwC

Onze Audit Course IJsland geeft je een beeld van werken bij PwC als accountant. Je ervaart dat wij waarde hechten aan samenwerken, diversiteit en een informele cultuur.

Wil jij alvast meer te weten komen over de professionals die meegaan vanuit PwC?

Bekijk hier alle vlogs

×
×
Carolina Perugachi Tupiza:
“Veel geleerd over de werkzaamheden als accountant”
Volgende
Vorige
×
×
Eelco van Es:
“Je leert tijdens de course medestudenten kennen”
Volgende
Vorige
×
×
“We zullen ook de hotspots van Reykjavik gaan verkennen”
Jordi de Oude:
“We zullen ook de hotspots van Reykjavik gaan verkennen”
Volgende
Vorige
×
×
“Dit is de ultieme kans om PwC te leren kennen”
Reiny Haytema:
“Dit is de ultieme kans om PwC te leren kennen”
Volgende
 • april 2019:
  We zijn live: Audit Course

  Vanaf heden staat onze website voor de audit course weer live! Een sfeerimpressie van onze audit course en wat je kan verwachten. Maar ook kan je nu al aangeven dat je interesse hebt in onze Audit Course! Daarnaast vind je op deze pagina vlogs van een PwC professional die meegaat als begeleider!

 • juli 2019:
  Inschrijvingen geopend

  Vanaf juli 2019 is het mogelijk om je definitief aan te melden voor onze audit course. Je upload je CV met daarin alle relevante ervaringen en opleidingen. Maar ook schrijf je een motivatiebrief waarin je ons verteld waarom jij mee wilt me deze Audit Course. Denk bijvoorbeeld aan je motivatie voor het accountancyvak, maar ook waarom je PwC beter wilt leren kennen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 13 september

 • september 2019:
  Selectiedagen

  In september vinden de selectiedagen voor de Audit Course plaats op onze kantoren Amsterdam (19-9), Utrecht (24-9) en Rotterdam (25-9). Tijdens deze selectiedag kan je jouw motivatie verder toelichten waarom we jou mee moeten nemen naar IJsland en werk je aan een case.

 • Pre-event

  Ieder jaar organiseren we voorafgaand aan de Audit Course een Pre Event. Hier leer je niet alleen de andere deelnemers kennen, maar ook alle PwC'ers die meegaan. Tijdens het pre-event krijg je meer informatie over de business course en krijg je gelijk een uitdaging mee! Natuurlijk sluiten we het gezellig af met een borrel!

 • 14 t/m 17 november 2019:
  Audit Course IJsland

  Ga mee met PwC op ontdekkingsreis!

 • Reünie

  Na een geweldig avontuur samen in IJsland zien we elkaar weer terug bij de reünie! Een gezellig diner om bij te kletsen en herinneringen op te halen!

Stel hier je vraag over de Audit Course!

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Tara Bollebakker

Recruiter studenten en starters Audit & Assurance in Zuid-Holland

Tel: +31 (0)88 792 20 12

Contact