Audit Business Course

Audit Course 2020 - PwC's Dutch Journey 

De accountancy ontdekkingsreis van 20 t/m 22 november 2020!

Wil je werken aan disruptive real-life cases? Wil je langs meerdere klant sectoren? Durf je met ons de toekomst van accountancy te ontdekken? Ben je op zoek naar inzicht en coaching voor je toekomstige carrière? Wil jij genieten van unieke plekken en het uitdagende corporate landschap van Nederland? 

 

In verband met Covid-19 zijn er andere reismogelijkheden. Gelet op de RIVM-richtlijnen, organiseren we dit jaar een exclusieve nationale course. Zo kun jij PwC beter leren kennen en je mogelijkheden binnen onze Audit praktijk op een leuke manier ontdekken.

Interesse?

Ja! Ik heb interesse en hoor graag nog meer

Ja! Ik weet het zeker en schrijf me meteen in*

 

Voor jouw inschrijving vragen wij je een account te creëren in ons systeem voordat jij jouw inschrijving kan afronden. 

audit course, PwC, 2020

Krijg coaching en inzicht

Stel tijdens onze Audit Course al je vragen aan onze professionals, van associate tot partner. Zij geven je het nodige inzicht en coachen je op individueel niveau om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast kan jouw deelname een opstap zijn naar een stage- of startersfunctie in ons accountancy traineeship.

Ontdek Nederland op een andere manier

De PwC Audit Course vindt dit jaar plaats in ons eigen land. Waar in Nederland is PwC eigenlijk actief? Wat voor internationale en nationale klanten hebben wij? Hoe ziet de work/life balance er voor Nederlandse PwC’ers nou écht uit? Hoog tijd om jullie mee te nemen op tour door Nederland. Tijdens deze driedaagse- course geven we jullie middels een interactieve en deels digitale case een kijkje in het leven van PwC Nederland. Ook overnachten we in eigen land op diverse luxe locaties, brengen bezoeken aan plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden en sluiten we af met diners in de lekkerste restaurants waarna we staan te kijken hoe goed culinair Nederland eigenlijk is. 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Werk aan disruptive real-life cases

Tijdens onze audit course werk je samen met andere ambitieuze studenten aan een disruptive real-life case. Hiervoor werk in teamverband aan een onderscheidende audit voor een duurzaam en typisch digital Nederlands bedrijf. Verder speel je een blockchain game en verdiep je je in onze tools als Connect en Halo om controles efficiënter te laten verlopen.

Ontdek de toekomst van accounting

De ontwikkelingen in de wereld om ons heen en binnen accountancy volgen elkaar snel op. Denk aan blockchain, crypto currency, artificial intelligence en internet of things. Deze uitdagingen bieden mogelijkheden waarop PwC anticipeert zodat zij onderdeel uitmaakt van de vooruitgang. Ontdek samen met ons hoe we maatschappelijke waarde kunnen blijven creëren en de samenleving verder helpen.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Bekijk hier één van de voorgaande edities

loading-player

Playback of this video is not currently available

Ervaar de sfeer van PwC

Onze Audit Course geeft je een beeld van werken bij PwC als accountant. Je ervaart dat wij waarde hechten aan samenwerken, diversiteit en een informele cultuur.

 • juni 2020:
  Laat weten of je interesse hebt voor onze course in november!

  Vanaf heden staat onze website voor de audit course weer live! Een sfeerimpressie van onze audit course en wat je kan verwachten. Maar ook kan je nu al aangeven dat je interesse hebt in onze Audit Course!

 • juli 2020:
  De inschrijvingen zijn geopend

  Vanaf juli 2020 is het mogelijk om je definitief aan te melden voor onze audit course. Je upload je CV met daarin alle relevante ervaringen en opleidingen. Maar ook schrijf je een motivatiebrief waarin je ons verteld waarom jij mee wilt met deze Audit Course. Denk bijvoorbeeld aan je motivatie voor het accountancy vak, maar ook waarom je PwC beter wilt leren kennen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 14 september

 • september 2020:
  Selectiedagen

  Op 16, 17 en 21 september 2020 vinden de online selectiedagen voor de Audit Course plaats. Tijdens deze selectiedag kan je jouw motivatie verder toelichten waarom we jou mee moeten nemen op deze course. Ook kun je een interessante online dagactiviteit verwachten waarbij je alvast wat collega’s van PwC kunt ontmoeten!

 • oktober 2020:
  Pre-event

  Ieder jaar organiseren we voorafgaand aan de Audit Course een Pre Event. Hier leer je niet alleen de andere deelnemers kennen, maar ook alle PwC'ers die meegaan. Tijdens het pre-event krijg je meer informatie over de audit course en krijg je gelijk een uitdaging mee! Natuurlijk sluiten we het gezellig af met een borrel!

 • november 2020:
  Audit Course

  Ga van 20 t/m 22 november mee op jouw accountancy ontdekkingsreis bij PwC!

 • januari 2021:
  Reünie

  Na een waanzinnige trip komen we nog een keer bij elkaar om bij te praten en herinneringen op te halen tijdens een gezellig diner!

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Stel hier je vraag over de Audit Course!

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Eliane Stuijt

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland & CMAAS

Tel: +31 (0)88 792 20 12

Contact