Skip to content Skip to footer
Search

Audit Business Course

Audit Course 2021 -  18 tot en met 21 november

Overweeg jij een toekomst in accountancy?  Ben je op zoek naar inzicht en coaching voor je toekomstige carrière? Wil jij genieten van unieke en uitdagende plekken? Ben jij een Master (WO) Accountancy student? Wil jij werken aan realistische klantcases? Wil je kennismaken met meerdere klant sectoren? Dan is onze Audit Course zeker iets voor jou. Ontvang als eerste gedetailleerde informatie over onze audit course door je nu alvast in te schrijven! Jij toont je interesse en wij houden je op de hoogte. 

In verband met Covid-19 staan onze reismogelijkheden nog niet vast. We zijn er druk mee bezig om een fantastische locatie te regelen voor deze exclusieve course! Één ding kunnen we wel verklappen: of het nu een fysieke reis of virtuele reis wordt, onze Audit Course 2021 is zeker één om niet te missen!  

Door je in te schrijven voor deze geweldig leerzame course kun jij PwC beter leren kennen en je mogelijkheden binnen onze Audit praktijk op een leuke manier verder ontdekken. Meer weten?
Schrijf je nu in voor de selectiedagen

 

audit course, PwC, 2020

Krijg coaching en inzicht

Tijdens onze Audit Course 2021 krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze professionals, van associate tot partner. Zij geven je het nodige inzicht en coachen je op individueel niveau om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast kan jouw deelname een opstap zijn naar een stage- of startersfunctie in ons accountancy traineeship. 

Playback of this video is not currently available

Werk aan disruptive real-life cases

Tijdens onze Audit Course 2021 werk je samen met andere ambitieuze studenten aan een disruptive real-life case. Tijdens de course zal jij nauw gaan samenwerken met studenten aan verschillende onderscheidende audits. Verder speel je een rollenspel en verdiep je je in onze tools als Connect en Halo om controles efficiënter te laten verlopen.

Ontdek de toekomst van accounting

De ontwikkelingen in de wereld om ons heen en binnen accountancy volgen elkaar snel op. Denk aan blockchain, crypto currency, artificial intelligence en internet of things. Deze uitdagingen bieden mogelijkheden waarop PwC anticipeert zodat wij continu onderdeel blijven uitmaken van de vooruitgang. Ontdek samen met ons hoe we maatschappelijke waarde kunnen blijven creëren en de samenleving samen verder helpen!

Playback of this video is not currently available

Bekijk hier de aftermovie van Audit Course - The Dutch Journey 2020

Playback of this video is not currently available

Zelf de sfeer ervaren van PwC?

Onze Audit Course geeft je een beeld van hoe het werken bij PwC is als accountant. Je ervaart dat wij waarde hechten aan samenwerken, diversiteit en een informele cultuur. Meer ontdekken? Meld je nu aan en krijg de eerste updates over onze aankomende Audit Course!

Schrijf je nu in voor de selectiedagen

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Hester Korenhof

Hester Korenhof

Campusrecruiter Audit & Assurance in Midden en Noord-Nederland, PwC Netherlands

Anil Kaplan

Anil Kaplan

Campusrecruiter Audit & Assurance in Zuid Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)618567240