Accountant in één dag

Accountancy Inhousedag 

Dit is jouw blik in de toekomst, een unieke inhousedag waarin je in één dag van werkstudent naar partner sprint om zo te ervaren hoe jouw carrière als accountant bij PwC eruit kan zien. En waarom accountancy bij jou past! Tijdens deze dag zie jij het echte werken en leer je dingen die je niet op school leert. Je krijgt inzicht in wat de impact van digitalisering en technologie is op ons werk en wat onze visie hierop is. Tijdens deze dag maak je mee wat je tegen kan komen als je bij PwC aan de slag gaat in onze Assurance praktijk. En heb je vragen; stel deze dan aan de PwC’ers die tijdens de Q&A-sessie aanwezig zijn. Gaat jouw team er met de hoofdprijs vandoor?

Het event vindt plaats op 26 november in Amsterdam. Jouw aanmelddeadline is 19 oktober. 


In verband met Covid-19 houden we continu de richtlijnen van het RIVM in de gaten. Dat het doorgaat is zeker, alleen de vorm kan nog veranderen. 

accountant, inhousedag

Just a day at the office….

Goedemorgen! Jouw eerste werkdag bij PwC is begonnen. Je start met een bak koffie en je opent je mailbox met bovenaan een urgente vraag vanuit een klant. De deadline is krap, je gaat meteen aan de slag. Samen met je team bespreek je de vervolgstappen. Je wilt toch nog even sparren en belt hiervoor een collega. Zij geeft jullie waardevolle input die helpt bij het oplossen van de klantvraag. Even later presenteren jullie vol vertrouwen de case aan de partner. 

Top! De presentatie ging goed, zó goed dat je promotie hebt gemaakt van Associate naar manager. En vandaag kun je nog verder doorgroeien....


Ontdek in één dag hoe het is als accountant bij PwC en ervaar de werkzaamheden van werkstudent tot partner in de accountancy. 

Wie ben je?

Je bent tweede- of derdejaars WO bachelor of master student accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie en je wilt erachter komen of accountancy iets voor jou is. Heb jij interesse in dit event, meld je dan aan voor de Accountant in één dag op 26 november 2020. 

 

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}

Contact

Esther  Morren

Esther Morren

Campusrecruiter Bachelor Academy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 14 83 94 98

Wouter Kraster

Wouter Kraster

Campusrecruiter Audit & Assurance Zuid-Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 20 22 60 76

Lysette  de Ruiter

Lysette de Ruiter

Campusrecruiter Audit & Assurance in Zuid-Holland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 10 01 57 84

Volg ons