Audit & Assurance

Binnen ons werkveld Audit & Assurance controleer jij de jaarrekeningen van onze klanten tot in de puntjes. Of je ondersteunt jouw klanten bij veranderingsprocessen rond het optimaliseren van hun procesbeheersing en de systemen die zij daarbij gebruiken. Je verdiept je daarbij in informatiestromen, bedrijfsprocessen en IT-systemen.

Als starter volg je ons tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy, hét accountancy traineeship.

Audit & Assurance (core assurance)

Je houdt je bezig met de jaarrekeningcontrole van onze klanten binnen domeinen als Financial Services, Public Sector, Private Companies en Consumer Industry Production Services. Je voert controles uit die extra zekerheid toevoegen aan de jaarrekening van klanten. Daarvoor zit je iedere twee tot drie weken met een team bij een andere klant. Je geeft inzicht in risico’s en kansen in de organisatie.

Risk Assurance

Binnen de afdeling Risk Assurance ondersteun je onze klanten met advies, innovatieve diensten, producten en tools bij het proactief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexere samenleving. Je begeleidt hen bij het realiseren van effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en –systemen. Daarnaast houd jij je bezig met bredere organisatie- en samenwerkingsvraagstukken op het gebied van big data, cybersecurity, data-analyse, Robotic Process Automation, Artificial Intelligence, IT-audits en internal audits.

De afdeling Risk Assurance bestaat uit de volgende teams:

 • IT & Process Solutions
 • Financial Services
 • Private Companies
 • Public Sector
 • Data Analytics
 • Internal Audit Services
 • Sustainability & Responsible Governance

Lees meer over Risk Assurance

 

Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS)

Je adviseert internationaal opererende en beursgenoteerde bedrijven op het gebied van waarderingen, financiële instrumenten, treasury, accounting advice en capital market transacties. Je speelt daarbij in op veranderingen binnen organisaties én op veranderingen in regelgeving of je houdt je full time bezig met alles wat er speelt op de internationale kapitaalmarkten. Je combineert specifiek lokale kennis met internationale best practices in jouw adviezen over de kwaliteit van financiële processen en informatiesystemen.

Onder CMAAS valt:

 • Financial Services
 • Financial Instruments
 • Commercial Services / Capital Markets
 • Corporate Treasury Solutions

The Associate Academy

Met ons tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy maak je in de volle breedte en diepte kennis met het accountancyvak. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en je doet ruime ervaring op met verschillende werkzaamheden bij diverse klanten.

Door de teamgeoriënteerde en ervaringsrijke introductie bij PwC bouw je aan een hecht netwerk en word je optimaal opgeleid en voorbereid op alle aspecten van het accountancyvak.

Contact

Rihaam Marraha

Recruiter studenten en starters Audit & Assurance in Midden- en Noord-Nederland , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 2247

Joris Lievens

Recruiter studenten en starters Risk Assurance & Talent Sourcer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 35 92

Yolanda Bogaards

Recruiter studenten en starters Risk Assurance , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 29 80

Tara Bollebakker

Recruiter studenten en starters Audit & Assurance in Zuid-Holland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 20 12

Wouter Kraster

Recruiter studenten en starters Audit & Assurance Zuid-Nederland + Bachelor Traineeship, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 23 65

Volg ons