Audit & Assurance

Binnen ons werkveld Audit & Assurance controleer jij de jaarrekeningen van onze klanten tot in de puntjes. Of je ondersteunt jouw klanten bij veranderingsprocessen rond het optimaliseren van hun procesbeheersing en de systemen die zij daarbij gebruiken. Je verdiept je daarbij in informatiestromen, bedrijfsprocessen en IT-systemen.

Als starter volg je ons tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy, hét accountancy traineeship.

Audit & Assurance (core assurance)

Je houdt je bezig met de jaarrekeningcontrole van onze klanten binnen domeinen als Financial Services, Public Sector, Private Companies en Consumer Industry Production Services. Je voert controles uit die extra zekerheid toevoegen aan de jaarrekening van klanten. Daarvoor zit je iedere twee tot drie weken met een team bij een andere klant. Je geeft inzicht in risico’s en kansen in de organisatie.

Risk Assurance

Je ondersteunt onze klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het pro-actief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexere samenleving. Je begeleidt hen bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en systemen en vraagstukken op het gebied van big data, cyber security, data analyse, IT audits en internal audits.

Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS)

Je adviseert internationaal opererende en beursgenoteerde bedrijven op het gebied van waarderingen, financiële instrumenten, treasury, accounting advice en capital market transacties. Je speelt daarbij in op veranderingen binnen organisaties én op veranderingen in regelgeving of je houdt je full time bezig met alles wat er speelt op de internationale kapitaalmarkten. Je combineert specifiek lokale kennis met internationale best practices in jouw adviezen over de kwaliteit van financiële processen en informatiesystemen.

Onder CMAAS valt:

  • Financial Services
  • Financial Instruments
  • Commercial Services / Capital Markets
  • Corporate Treasury Solutions

The Associate Academy

Met ons tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy maak je in de volle breedte en diepte kennis met het accountancyvak. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en je doet ruime ervaring op met verschillende werkzaamheden bij diverse klanten.

Door de teamgeoriënteerde en ervaringsrijke introductie bij PwC bouw je aan een hecht netwerk en word je optimaal opgeleid en voorbereid op alle aspecten van het accountancyvak.

Contact

Amely Kho
Recruiter studenten en starters Audit & Assurance in Noord-Holland, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 29 73
E-mailadres

Laura Klitsie
Recruiter studenten en starters Audit & Assurance in Midden- en Noord-Nederland, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 65 68
E-mailadres

Yolanda Bogaards
Recruiter studenten en starters Risk Assurance , PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 29 80
E-mailadres

Tara Bollebakker
Recruiter studenten en starters Audit & Assurance in Zuid-Holland, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 20 12
E-mailadres

Wouter Kraster
Recruiter studenten en starters Audit & Assurance Zuid - Nederland en Bachelor Academy , PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 23 65
E-mailadres

Eveline Offermans
Recruiter studenten en starters CMAAS en Cyber Forensics & Privacy, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 37 44
E-mailadres

Volg ons