Consulting

Binnen Consulting kun je kiezen voor een van de volgende disciplines:

Strategy

Samen met jouw klant ontwikkel je een heldere en richtinggevende strategie. Je zoekt naar kansen om bedrijfsdoelstellingen te realiseren, passende businessmodellen te bepalen of de bedrijfscultuur in kaart te brengen.

Finance

Bij Finance stem je in samenwerking met je klant de financiële functie af op de strategie. Je richt deze slim en efficiënt in en zorgt ervoor dat de financiële functie de klant voldoende inzicht geeft om controle te houden over de koers van de organisatie.

Operations

Bij Operations help je bij het implementeren van strategieën en bedrijfsprocessen. Daarmee verbeter je de efficiency en de effectiviteit van de organisatie.

Technology

IT is steeds meer van invloed op een optimale bedrijfsvoering. Jij zorgt ervoor dat je klanten meer halen uit bedrijfsapplicaties en stelt verbeteringen voor op het gebied van de IT-infrastructuur en –architectuur. Je adviseert ook op het gebied van nieuwe technologieën.

Program & Change Management

Jij weet als geen ander dat medewerkers de belangrijkste factoren zijn bij een veranderingsproces. Als Change consultant zorg je ervoor dat mensen mogen, willen en kunnen werken in een nieuwe situatie. Ook help je jouw klant om de verandering zo goed mogelijk te leiden. Je ondersteunt bij het tijdig uitvoeren van programma’s en projecten, binnen budget en met kwaliteit.

Risk & Compliance

Je zoekt samen met de klant de juiste balans tussen risico’s en ambities. Bijvoorbeeld door risicomanagement te integreren in performancemanagement. Je kwantificeert de risico’s met modellen, zodat de klant betere beslissingen kan nemen.

Data Analytics

Je gebruikt je analytische vaardigheden om praktische oplossingen te bedenken voor complexe problemen binnen de publieke, commerciële en financiële sector. Je werkzaamheden bestaan uit business modelling, (financieel) risicomanagement, procesoptimalisatie (waaronder Lean Six Sigma), executive decision support, performance management, datamanagement, datatransformatie en corporate intelligence.

Contact

Gabriëlla Brussé

Recruiter studenten en starters Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 23 55

Volg ons