Advisory

Binnen ons werkveld Advisory houd jij je bezig met financiële herstructureringen en forensisch onderzoek. Je begeleidt acquisities, fusies en afstoting van bedrijfsonderdelen en adviseert over verbetering van bedrijfsrendement. Je zorgt ervoor dat jouw klanten hun risico’s beter kunnen beheersen, beter presteren en meer winst maken. Je geeft kwalitatief hoogstaande adviezen en biedt innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken in de commerciële en publieke sector. Denk hierbij aan financiële, economische en strategische onderwerpen of kwesties op het gebied van fusies en overnames, het verkrijgen van toegang tot de kapitaalmarkten of het maken van onderhandelings- en structureringsafspraken.

Als starter kun je aan de slag bij: 

Consulting

Binnen Consulting kun je aan de slag binnen de disciplines Strategy, Operations, Finance, Technology, Program & Change Management, Risk & Compliance en Data Analytics.

Lees meer

Deals

Bij Deals verricht je werkzaamheden binnen de volgende specialisaties: Financial Due Diligence, Strategy, Valuations, Delivering Deal Value, Business Restructuring Services en Corporate Finance.

Lees meer

Forensics

Bij Forensics speur je naar elektronische sporen van onder andere fraude, corruptie en overtredingen van wet- en regelgeving. Ook voer je cyber security onderzoeken uit. Je werk is spannend, uitdagend en vaak onvoorspelbaar.

Lees meer

Edge, PwC's global Deals Traineeship

Heb jij een financieel/economische, bedrijfskundige of technische wo-achtergrond? En wil jij je specialiseren in fusies en overnames? Kies dan voor de grootste dealspraktijk van Nederland en ga in Edge - ons global Deals Traineeship - aan de slag binnen de groepen: Financial Due Diligence, Strategy, Valuations, Delivering Deals Value, Business Restructuring Services en Corporate Finance.

Lees meer over - Edge - Deals Traineeship

Consulting Traineeprogramma

Heb jij een sociale, financieel/economische, bedrijfskundige of technische studieachtergrond op wo-niveau? Verken en verdiep dan jouw kennis tijdens het Consulting Traineeprogramma. Je doet brede ervaring op binnen de adviespraktijk van PwC en maakt kennis met de Consulting-aspecten Strategy, Finance, Operations, Technology, Program- & Changemanagement en Risk.

Voor deelname aan het Consulting Traineeprogramma solliciteer je op een reguliere startersvacature van Consulting. Als je gestart bent, stroom je automatisch in het traineeprogramma in.

Contact

Gabriëlla Brussé

Recruiter studenten en starters Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 23 55

Romaana Bharos

Recruiter professionals Strategy&, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 35 30

Volg ons