Fast Track Cyber Security

Fast Track Cyber Security

Ben jij gedreven en getalenteerd? Dan kom je misschien in aanmerking voor het Fast Track-programma om onze nieuwe Cyber Security Leader te worden.

Heb je je studie (bijna) afgerond, wil je je carrière een vliegende start geven en meebouwen aan een veiligere informatiemaatschappij? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Meld je aan voor de Fast Track, volg ons programma voor pas afgestudeerden en gun jezelf deze unieke, grensverleggende ervaring.

Onze Cyber Security, Forensics & Privacy-praktijk (CF&P)

Dit team is erop gericht om voor grote nationale en internationale bedrijven en overheidsorganisaties de omgeving veiliger te maken. Samen met 150 andere professionals in Nederland zou jij kunnen werken aan baanbrekende projecten die alle aspecten van cybersecurity bestrijken: van ethical hacking tot dreigingsdetectie en forensisch onderzoek, van het voorkómen tot het oplossen van cybercrime, van privacy, compliance, beleid en governance, beveiligingsarchitectuur en ‑implementatie tot identiteits- en toegangsbeheer.

Wil jij in onze CF&P-praktijk duiken? Kijk dan eens naar onze diverse competence-teams.

 

Cyber Security bij PwC

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Over het programma

Het Fast Track-programma is ontwikkeld om de beste en slimste pas afgestudeerde IT-specialisten meteen aan het begin van hun carrière een flinke boost te geven. Het programma duurt 16 weken en begint met het opbouwen van solide basisvaardigheden op het gebied van techniek, veiligheid en advies. Daarna ga je werken bij een van de competence-teams. In deze fase ga je je belangrijkste IT-vaardigheden verder ontwikkelen. Aan het einde van het Fast Track-programma volg je een interessante business course in het buitenland om je vaardigheden in de praktijk te testen.

Hierna begin je meteen in het door jou gekozen vakgebied en mag je met andere gespecialiseerde teams samenwerken aan verschillende projecten voor zowel nationale als internationale klanten. In de tussentijd werk je aan het behalen van je certificeringen.

We zullen je voortdurend stimuleren en begeleiden zodat jij kunt uitgroeien tot een van de allerbeste cybersecurity-professionals. Om je te helpen in dit leerproces, mag je relevante trainingen volgen en word je begeleid door een buddy.

Waarom noemen we het Fast Track?

Omdat het de snelste manier is om onze nieuwe Cyber Security Leader te worden. Dit programma zal ongetwijfeld het nodige van je vragen en je (technische) vaardigheden op de proef stellen, maar het zal ook een inspirerende ervaring zijn die je klaarstoomt voor de rest van je carrière.

Hebben we je al overtuigd of wil je nog meer informatie?

 

Praktische informatie

 • Startdatum begin 2019
 • Programma van 16 weken, afgesloten met een business course in het buitenland
 • Opbouw van fundamentele kennis en contacten met professionals in al onze competence-teams
 • Royaal salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. lease-auto en goede pensioenregeling)
 • 32 vakantiedagen op jaarbasis
 • Variabele bonus gebaseerd op de resultaten van PwC en persoonlijke prestaties

 

Onze competenties

Gedurende het hele Fast Track-programma word je begeleid door een personal coach. Samen houden jullie je vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling in de gaten en bespreken jullie regelmatig jouw wensen en ambities voor de toekomst. Er zijn continu (sociale en professionele) evenementen voor alle CF&P-trainees waar je elkaar kunt ontmoeten, ervaringen kunt uitwisselen en groepstrainingen kunt volgen. 

Gedurende de Fast Track krijg je de gelegenheid om onze specialismen en diverse competence-teams te leren kennen:

 

 

Penetratietesten & ethical hacking

Dit team voert penetratietests uit op infrastructuur en applicaties waarbij kwetsbaarheden met betrekking tot (intern en extern gerichte) kritische infrastructuur en bedrijfsapplicaties worden opgespoord en gevalideerd.

Casus: Cybercrime neemt snel toe (volgens recent toonaangevend onderzoek). Zowel binnen als buiten de onderneming zijn hackers actief. Het risico van ‘probing’ en ‘hacking’ van informatieresources van de onderneming is reëel omdat autonome virussen dit soort onrechtmatige activiteiten kunnen uitvoeren.

Ons dienstenpakket omvat:

 • uitgebreide penetratietesten voor infrastructuur
 • procedures voor websitebeveiligingstesten
 • black-box- en white-box-benadering
 • red teaming
 • aanbevelingen voor de aanpak van bekende kwetsbaarheden in de beveiliging

Resultaat: minder kans op verlies of diefstal van gegevens door het verhelpen van zwakheden in de IT-infrastructuur.

 

View more

Cyber Security Consulting

Hoe kun je veilig opereren in de cyberwereld en waarborgen dat investeringen in technologie goed beschermd zijn? Omdat organisaties hun klanten steeds efficiënter willen bedienen en het gebruik van online-diensten toeneemt, nemen ook de schaal en het raffinement van cyberaanvallen toe. Dit team helpt klanten om meer inzicht te krijgen in de aard van deze aanvallen en de impact daarvan op hun bedrijf. Daarbij worden hun veiligheidsrisico’s in kaart gebracht en worden oplossingen uitgewerkt. Gezien de stijgende technologiekosten geven we organisaties ook inzicht in de risico’s van deze investeringen en zoeken we samen met hen naar de juiste beheersmaatregelen om deze risico’s aan te pakken en tot een positieve uitkomst te komen.

 

 

View more

Threat and Vulnerability Management

Dit team richt zich op de cruciale opgave om de onderneming te beschermen. De werkzaamheden lopen uiteen van traditionele firewall- en hostbeveiligingsmechanismen tot het aanpakken van de toenemende veiligheidsrisico’s die het gevolg zijn van steeds grotere netwerkinfrastructuren.

Casus: De onderneming is zich niet bewust dat er een aanval op kritische bedrijfsmiddelen gaande is of al is uitgevoerd.

Ons dienstenpakket omvat:

 • Indringerdetectie
 • Opsporing van kwaadaardige programma’s
 • Veiligheidsinformatiemanagement
 • Dreigingsmanagement
 • Kwetsbaarheidsmanagement
 • Aanpak van incidenten
 • Beheer van bedrijfsmiddelen

Resultaat: minder kans op ernstige informatiebeveiligingsincidenten en betere controle en beveiliging van kritische informatieresources.

 

View more

Forensic Technology Solutions

De wereld wordt met de minuut complexer, multipolairder en meer doordrenkt met data. Dit brengt met zich mee dat fraude, corruptie, regelgeving en handhaving allemaal toenemen. Maar tegelijkertijd geldt dat kritische informatie van organisaties wordt uitgewisseld en steeds gedecentraliseerder wordt opgeslagen: van computers en servers tot mobiele apparaten, in de cloud, enorme datasets van (internationale) financiële instellingen en het Internet of Things.

Deze explosie van data levert grote risico’s op. Als zich een kritisch probleem voordoet (en er geen tijd te verliezen is), is de vraag dan ook of er snel actuele en historische gegevens kunnen worden verzameld en geanalyseerd om dit op te lossen.

Wij adviseren onze klanten in binnen- en buitenland. Onze data scientists en computer forensics-medewerkers helpen hen elke dag om hun weg te zoeken door de juridische en zakelijke processen die het gevolg zijn van kritische gebeurtenissen, zoals geschillen, handhavingskwesties, cyberinbraken, onderzoeken, rechtszaken en meldingen van klokkenluiders. Wij helpen klanten om vooruit te lopen op verwachtingen, om inzichten te verkrijgen met behulp van de nieuwste data-analysetools – en om onder druk gefundeerde beslissingen te nemen. Zo bieden we helderheid en vertrouwen in tijden van crisis.

 

 

View more

Information Security Architecture

Dit team beschrijft alle beveiligingsaspecten van het systeem, inclusief de uitgangspunten voor het ontwerp.

Casus: Ondanks de bescherming van het bedrijfsnetwerk met antivirussoftware en firewalls is er nog altijd sprake van informatiebeveiligingsrisico’s in de IT-omgeving van de onderneming.

Ons dienstenpakket omvat:

 • Analyse en prioritering van bedrijfsbehoeften
 • Referentiearchitectuur IT-beveiliging
 • Gemeenschappelijke security services-infrastructuur
 • Beveiligingsimplementatiemethode of software development lifecycle (SDLC) en code review

Resultaat: minder informatiebeveiligingsrisico’s voor de bedrijfs-IT-infrastructuur en uitgebreid management van informatiebeveiligingsrisico’s.

 

 

 

View more

Identity & Access Management

Dit topteam richt zich op uitdagingen op het gebied van Identity & Access Management (IAM), zoals veilige transacties, personalisering, naadloze klantervaring, trusted access en slimme authenticatie.

Wij bieden oplossingen voor alle IAM-problemen bij online-bedrijfsactiviteiten, zoals: veilige transacties, personalisering, naadloze klantervaring, trusted access, slimme authenticatie en kostenefficiënt toegangsbeheer. Onze IAM-specialisten helpen klanten met het optimaliseren van hun toegangs- en controleprocessen en het implementeren van technische oplossingen die garanderen dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot de betreffende informatie. Eindgebruikers krijgen steeds vaker te maken met veiligheidsbedreigingen en ondernemingen zijn steeds vaker het doelwit. Dit vormt een bedreiging voor de groei van online-activiteiten en vereist oplossingen op het gebied van identiteit die zorgen voor een veilige omgeving in combinatie met gebruiksgemak en laagdrempelige toegang.

 

View more

Privacy and Data Protection

In diverse landen (met name de EU) krijgen bedrijven met allerlei nieuwe gegevensbeschermings- en privacywetten te maken. Als mensen weten hoe ze gegevens moeten verzamelen, gebruiken en vernietigen, kunnen ze ook veiligere en betere manieren bedenken om deze te gebruiken voor waardecreatie. Ons privacyteam helpt onze klanten om een privacyprogramma uit te werken dat bijdraagt aan meer klantvertrouwen alsook aan de naleving van de internationale privacywetgeving.

Privacy en de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Het vinden van de juiste balans tussen het gebruiken van persoonsgegevens en het beschermen van de privacy is een van de grootste uitdagingen van het digitale tijdperk. Alle organisaties die persoonsgegevens verwerken in de Europese Unie, krijgen te maken met nieuwe regelgeving, waaronder de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Op 25 mei 2018 is de AVG van kracht geworden. Vanaf die datum wordt alle bestaande regelgeving in de EU gecentraliseerd en geactualiseerd voor het digitale tijdperk. Dankzij de AVG, die ook buiten de EU rechtsgevolgen heeft, zijn er nu in de hele EU uniforme regels voor gegevensbescherming. De AVG bevat belangrijke nieuwe voorschriften voor het beheer van persoonsgegevens en hoe deze mogen worden gebruikt, verzameld, opgeslagen en gedeeld. De regels gelden voor alle partijen die verantwoordelijk zijn voor het beheren en verwerken van gegevens in de EU.

Onze privacy-professionals bieden organisaties de nodige technische, organisatorische en juridische ondersteuning. Wij werken met een bewezen standaardmethodiek om na te gaan in hoeverre bedrijven klaar zijn voor de AVG en welke maatregelen zij nog moeten treffen.

 

View more

Risk Migration

Door de veranderingen bij onze klanten groeit de vraag naar risicobeheersing. Digitale transformatie heeft alleen kans van slagen als onze klanten, hun directies en politici er vertrouwen in hebben. Risicomitigatie betekent dat klanten beter leren omgaan met hun nieuwe realiteit en digitale ambities, doordat ze tijdens de transformatie de risico’s in hun frontoffice- en backoffice-processen beter kunnen beheersen. Risicobeheersing als 'enabler'!

Casus: Een klant twijfelt of zijn nieuwe IT-strategie wel de juiste is.

Ons dienstenpakket omvat:

 • Second opinion / deskundigenadvies
 • Uitvoeren van risicoanalyse
 • Projectbeoordelingen
 • Toetsing van naleving van de regelgeving
 • Bestuursadvies

 

View more

Meld je nu aan!

Op dit moment is het niet mogelijk om te solliciteren, houd onze website in de gaten voor meer informatie.

De toelatingseisen kun je hieronder vinden: alleen de allerbeste kandidaten worden geselecteerd. Kun jij het verschil maken, heb je een technische knobbel, ben je digitaal georiënteerd, analytisch en nieuwsgierig? En heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Dus wil jij je cybersecurity-carrière een kickstart geven? Kijk dan of jij aan de voorwaarden voldoet en meld je aan!

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond (bachelor of master) met IT als hoofdvak of specialisatie (Software Engineering, Information Science, Information Technology of Cyber Security)
 • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mensen met een achtergrond in Privacy Law of Public Security & Policy
 • Je spreekt vloeiend Engels (voor mensen met een Law / Public Policy-achtergrond is ook Nederlands vereist)
 • Je bent een teamspeler met een goed gevoel voor humor
 • Je bent in staat om onder hoge druk te werken in een veeleisende omgeving
 • Je bent oprecht en aantoonbaar geïnteresseerd in cybersecurity, forensische ICT en privacy

Het eerste deel van de selectieprocedure is een online-assessment; deze ontvang je na aanmelding.

Op dit moment is het niet mogelijk om te solliciteren, houd onze website in de gaten voor meer informatie.

 

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Contact us

Romaana Bharos

Recruiter studenten en starters Deals, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 35 30

Volg ons