Digital Assurance Traineeship

De wereld om ons heen verandert razendsnel. PwC helpt mee aan die verandering, maar is ook zelf volop in beweging. Binnen Assurance is het Digital Assurance Traineeship daar een mooi voorbeeld van: een intensief 2-jarig trainingsprogramma, waar het bouwen aan vertrouwen en het oplossen van potentiele risico’s in een digitale wereld centraal staat. Ook kun je een (post) masteropleiding volgen, bijvoorbeeld Data Science of Digital Auditing.

Binnen Digital Assurance help je klanten met het creëren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder digitale transformaties, (digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Ook adviseer en ondersteun je klanten bij het proactief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexer wordende samenleving. Dit doe je met innovatieve diensten, producten en tools. De diversiteit aan klanten is groot. Zo begeleidt je klanten bij het realiseren van efficiënte en effectieve bedrijfsprocessen en helpt hen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van big data, cloud computing, cyber security, data privacy, artificial intelligence, data science en innovatieve IT-beheersing.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Wat biedt het Digital Assurance Traineeship jou?

Het Digital Assurance Traineeship biedt jou de kans om klanten vanuit diverse perspectieven te leren kennen. Zo ben je in het najaar de (IT) processen aan het beoordelen en heb je intensief overleg met de klant. In het voorjaar ben je vervolgens betrokken bij de jaarrekeningcontrole werkzaamheden met bijvoorbeeld digitale data analyse tools.

  • Naast een intensieve introductie periode, bieden wij gedurende 2 jaar een uitgebreid opleidingsprogramma aan waarbij je zowel vaktechnische als persoonlijke vaardigheden opdoet;
  • Tijdens de periodieke terugkomdagen volg je workshops gericht op coaching, persoonlijke ontwikkeling en intervisie en houden we masterclasses op het gebied van relevante digitale thema’s. Zoals cybersecurity, data privacy, data analytics, cloud computing, artificial intelligence, innovatieve IT audits en blockchain;
  • Het opdoen van een meer diepgaande ervaring op één van deze vlakken behoort ook tot de mogelijkheden; evenals het volgen van trainingen en werken in het buitenland;
  • In de Digital Academy leer je hoe je verbeteringen aanbrengt in bedrijfsprocessen, informatiesystemen en risicobeheersing van je klanten. Ook leer je de aspecten van het accountancy vak kennen en werk je actief mee aan de jaarrekeningcontrole door bedrijfsprocessen te beoordelen en de interne bevoegdheden en systemen van klanten te toetsen.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om te solliciteren voor het traineeship. Houd onze website in de gaten voor nieuwe mogelijkheden.

Contact

Volg ons