Starters

Na je studie kun je bij PwC aan de slag binnen onze werkvelden Audit & Assurance, Tax, Advisory en Staff & Support. Solliciteer op een van onze vacatures of kies een traineeship!

Kom werken bij PwC

Met onze mensen en klanten werken we aan een gezamenlijk doel: bijdragen aan vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Bekijk de video en ontdek wie we zijn, wat we doen en de kracht van ons netwerk, met meer dan 180.000 professionals in 158 landen.

Alle vacatures

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Bachelor Traineeship

Als je als bachelor, met een financiële studie op zak, start bij PwC volg je ons driejarig opleidingsprogramma; hét bachelor traineeship. We leiden je in de eerste drie jaar op tot een breed inzetbare professional met kennis op diverse werkterreinen, processen en producten binnen Audit Support. In deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. We bieden je een intensief trainingsprogramma dat niet alleen zit op het ontwikkelen van technische vaardigheden maar nadrukkelijk ook op de ontwikkeling van andere competenties zoals persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Lees meer

Volg ons