Starters

Na je studie kun je bij PwC aan de slag binnen onze werkvelden Audit & Assurance, Tax, Advisory en Staff & Support. Solliciteer op een van onze vacatures of kies een traineeship!

Kom werken bij PwC

Met onze mensen en klanten werken we aan een gezamenlijk doel: bijdragen aan vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Bekijk de video en ontdek wie we zijn, wat we doen en de kracht van ons netwerk, met meer dan 180.000 professionals in 158 landen.

Alle vacatures

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Edge, hèt EMEA Deals Traineeship

Als (bijna) afgestudeerd talent sta je te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen dat je slim, gedreven en ambitieus bent en nu wil je aan de slag. In een werkomgeving waarin je een steile leercurve hebt en jezelf voortdurend ontwikkelt. Eén ding weet je zeker: je wil adviseur worden. Met een economische, bedrijfskundige, sociale of technische master op zak gaat een wereld vol uitdaging voor je open bij Edge, ons Deals Traineeship. Het Deals traineeship biedt jou de kans om alle facetten van het Deals proces te ervaren.

Lees meer