Women Event

'Go beyond your digital boundaries'

Ben je geïnteresseerd in de impact van de veranderende technologische wereld? En wil je weten wat dit voor jouw professionele carrière kan betekenen? Maak kennis met de powervrouwen van PwC vanuit diverse vakgebieden op donderdag 26 september. Tijdens deze afternoonsessie, speciaal voor vrouwelijke professionals (+2 jaar werkervaring binnen Advisory, Tax of Assurance), nemen zij je mee in hun visie op technologie. Daarnaast is Wendy van Dijk aanwezig als gastspreekster, zij vertelt je meer over work-lifebalance en hoe zij haar carrière ingericht heeft. Deze hele sessie zal gehost worden door topstylist Fred van Leer. 

Je kunt je op dit moment niet meer inschrijven voor dit event.

Programma

16:30 Inloop en netwerken

Inloop in de Kitchen/Living van de Loft, uitkijkend op Amsterdam. Neem een lekker drankje van de smoothiebar en proef van de verschillende lekkere hapjes.

View more

17:00 Plenaire sessie

Tijdens deze sessie beantwoordt Fred van Leer samen met jou alle vragen die je altijd al hebt willen stellen aan onze gastspreekster Wendy van Dijk. Van tevoren verzamelen we alle vragen die we vervolgens gezamenlijk beantwoorden. Lees hieronder alvast meer over onze gasten.

View more

18:00 Walking dinner

Geheel verzorgd diner en de mogelijkheid om met de overige deelnemers te netwerken.

View more

19:00 Break-outsessies

Er zijn 3 break-outsessies op het gebied van Advisory, Assurance & Tax. In elke sessie vertelt een vrouwelijke director wat zij voor veranderingen ziet op technologisch gebied binnen haar vakgebied. Lees hieronder meer over de spreekster en hun sessie. 

View more

19:45 Dagafsluiting + borrel

Samen sluiten we de dag af met uitzicht over de skyline van Amsterdam, onder het genot van een hapje en drankje.

View more

21:00 Einde programma

Zien we je volgend jaar weer?

View more

Maak kennis met onze eigen PwC topvrouwen tijdens de break-out sessies

Tijdens elke sessie vertelt een vrouwelijke director wat zij voor veranderingen ziet op technologisch gebied binnen haar vakgebied.

 

monadeboer

Mona de Boer   
Director Data Analytics (Assurance)
Thema De toekomstige auditor

 

Maak tijdens een van de break-out sessies kennis met Mona de Boer. Mona is expert op het gebied van data-analyse en digitale Assurance. Tijdens de break-out sessie neemt Mona je mee in haar visie over de toekomstige auditor.

Alvast kennis maken met Mona? Lees hier meer over haar werk.

fiekevandervlist

Fieke van der Vlist 
Director Data & (applied) Technology (Tax)
Thema - Technology is there to help

 

Fieke deelt tijdens de break-out sessies haar kennis over toegepaste technologie op concrete uitdagingen binnen bedrijven.

 

Alvast meer weten over het werkveld van Fieke? Lees hier wat blockchain kan betekenen voor Tax.

 

remi

Remi Hesterman 
Director Technology Consulting (Advisory)
Thema - BigTechs in the Financial Service Industry

 

Remi werkt binnen PwC vooral aan complexe, grote IT-transformaties in internationale omgevingen. Tijdens de break-out sessie deelt Remi tips en tricks hoe een digitale strategie kan helpen bij een succesvol project.

Onze daghosts

loading-player

Playback of this video is not currently available

Dress to impress

De host van dit event is Fred van Leer.  Fred van Leer heeft zijn eigen tv-programma, bracht onlangs een eigen boek uit en is sinds zijn vijfentwintigste stylist. Vanuit zijn expertise als stylist zal Fred op zijn eigen hilarische manier de do’s and don'ts op het gebied van zakelijk maar toch ook fashionable kleden met ons delen. 

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Work-lifebalance

Haal inspiratie uit een goede work-lifebalance van onze gastspreekster Wendy van Dijk. Wendy heeft vooral naamsbekendheid gekregen met het programma Ushi en Van Dijk. De laatste jaren heeft Wendy vooral grote talentenjachten gepresenteerd. Bijna 5 jaar geleden is Wendy van Dijk gestart met haar blad en online platform. In die 5 jaar is haar steeds duidelijker geworden dat ‘happy & healthy’ voor iedereen belangrijk is en laat ze een ander geluid horen: positief, optimistisch, vanuit het hart. Tijdens onze afternoonsessie speciaal voor vrouwen licht Wendy toe hoe je als topvrouw alle ballen hoog kunt houden op zowel zakelijk als privégebied. 

location

Locatie

A'DAM The Loft 

calender

Datum

26 september | afternoonsessie

Contact

Joanne van Gurp

Recruiter Tax Reporting & Strategy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 17 79

Imke Jongschaap

Recruiter professionals Risk Assurance en National Office, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 23 02

Volg ons