PwC Women Event

Virtueel event - The Future of Assurance

Donderdag 9 april vond het virtuele event - The Future of Assurance plaats. 

Tijdens deze virtuele sessie gingen Agnes Koops (lid Raad van Bestuur) en Petra Robben (Partner Assurance) met elkaar in gesprek over hun weg naar succes. Tevens gingen ze in op het imago en de toekomst van Accountancy waarop aansluitend vragen gesteld werden tijdens de Q&A -sessie.

Heb je het event gemist en wil je het terugkijken? De sessie is opgenomen en is terug te vinden bij het kopje "bekijk hier het virtuele event terug". 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Bekijk hier het virtuele event terug 

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Is het PwC Women Event ook interessant voor mij?

Tijdens dit event ligt de focus op Assurance in de breedste zin en draait het niet alleen om bijvoorbeeld Accounting. Waar kan je dan nog meer aan denken? Hieronder staan een aantal voorbeelden van vakgebieden genoemd welke ook onder Assurance vallen.

Binnen deze functie heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van IT audit en advies.

Je houdt je bezig met de jaarrekeningcontrole van onze klanten binnen verschillende domeinen.

Binnen audit support kun je met een HBO of WO bachelordiploma binnen de Assurance praktijk werken.

< Back

< Back
[+] Read More

Programma

17:00 uur - Aanvang virtuele event

Introductie van de sessie

View more

17:10 uur - Sessie met Agnes Koops en Petra Robben

Tijdens deze sessie zullen Agnes en Petra met elkaar in gesprek treden over het werkveld en het imago van de huidige Accountancy praktijk. Tevens gaan ze in op de toekomst van Accountancy. Agnes en Petra zullen verder vertellen hoe hun weg naar succes is verlopen.

View more

17:40 uur - Q&A sessie

Je krijgt de mogelijkheid om via de chat alle vragen die je hebt te stellen!

View more

18:00 uur - Einde virtueel event

Zien we je de volgende keer weer? 

 

View more

"Zoveel sterke vrouwen bij elkaar werkt inspirerend en geeft positieve energie"

Deelnemer Women Event 2019

Maak kennis met onze eigen PwC topvrouwen 

Agnes Koops - Aukes is sinds 1 juli 2018 lid van de raad van bestuur van PwC Nederland N.V. en voorzitter van PwC Accountants N.V.

Naast sturing geven aan de accountancy praktijk richt ik me met name op het verder bouwen aan relaties met diverse stakeholders, zoals klanten, onze toezichthouder en onze mensen.

Als accountant heeft Agnes een focus op familiebedrijven en ondernemingen in de publieke sector. De werkzaamheden met betrekking tot het bijdragen aan het vertrouwen in maatschappij, in samenwerking met de klant en de collega’ s, is daarbij haar doelstelling. Weten wat er bij de klant speelt, wat er bij de stakeholders van onze klanten speelt, met hen in gesprek gaan en mee nadenken over oplossingen of verbeteringen is wat haar werk als accountant zo leuk maakt.

Petra Robben is werkzaam als partner bij PwC in de Assurance-praktijk. Zij heeft ervaring met het coördineren van controleopdrachten voor internationale opdrachtgevers (zowel beursgenoteerde als particuliere ondernemingen). Na haar studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit is Petra in 1999 gestart bij PwC op kantoor Rotterdam. In de periode 2006 - 2009 heeft Petra op het kantoor in Londen gewerkt.

Ze heeft zich gespecialiseerd in Retail & Consumer, wat inhoud dat Petra vooral klanten bedient die zich ergens in de supply chain richting de consument bevinden. Dat varieert van AgriFood bedrijven tot de uiteindelijke Brands en Retailers die we dagelijks als consument tegenkomen. Petra werkt vanaf kantoor Rotterdam en richt zich vooral op de Private Business markt in de regio Zuid-Holland. Tevens is Petra Human Capital Partner voor de Business Unit Assurance in Rotterdam. 

location

Virtueel event

Wij ontmoeten je graag online om 17:00 uur

 

calender

Datum

Donderdag 9 april 2020

Contact

Imke Jongschaap

Imke Jongschaap

Recruiter professionals Risk Assurance, National Office en P&O, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 22 00 83 93

Gabriella Khohonggiem

Gabriella Khohonggiem

Recruiter professionals Audit & Assurance en CMAAS, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 22 78 56 91

Volg ons