Women of Tax & Legal Virtuele lunchlezing

Meld je nu aan voor dé lunchlezing binnen het vakgebied Tax & Legal om vooruit te blijven gaan.


Make technology work for you!

Druk, druk, druk... Wie kent het niet. Maar, juist in deze drukke tijden is het wel goed om tijd vrij te maken om te lunchen. En de multitaskende vrouw van tegenwoordig combineert dat graag met een informatieve lezing. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze lunchlezing. Tijdens deze lunchlezing zullen o.a. onze partners Fieke van der Vlist en Xuan Le jullie meenemen in het werk wat zij doen binnen Tax & Legal en hoe zij succesvol zijn in deze tijd vol innovaties. Het belooft een interessante en leerzame sessie te worden.

Fieke van der Vlist Fieke geeft ons een inkijk in de digitale transformatie van PwC en praat ons bij over hoe wij technologie voor ons kunnen laten werken.

Xuan Le Xuan focust zich op werknemersaspecten van een bedrijf. Tijdens de lezing zal Xuan toelichting geven over de huidige uitdagingen op dit gebied, zowel voor haar klanten als voor PwC.

Meld je nu aan

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze lezing.

Voor wie is deze virtuele lunchlezing

Deze lunchlezing is gericht op vrouwen die reeds werkzaam zijn binnen het brede werkveld Tax & Legal. Tijdens deze lezing geven wij je meer achtergrond en informatie over alle ontwikkelingen op het gebied van innovatie binnen Tax & Legal. Wij nodigen je van harte uit om ook actief je vragen te stellen. We geven je innovatieve nieuwsgierigheid en kennis graag een boost!

Datum

5 november

Tijd

12:00 - 13:00 uur

Aanmelddeadline

Uiterlijk 29 oktober

Voertaal

Nederlands

Contact

Jamie Berkhout

Jamie Berkhout

Campusrecruiter People & Organisation en Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 87 30 91

Willemijn Franken

Willemijn Franken

Teamlead Tax & Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 47 25 43 66