Workshop Women of Assurance Let's reach your digital potential!

Meld je nu aan voor dé digitale workshop binnen het vakgebied Audit & Assurance.

Onlangs hebben we een enorm succesvolle Digital Summer Course georganiseerd waarin meer dan 85 deelnemers een Digital Acumen Badge hebben verdiend! Na lovende reacties, organiseren wij op 6 oktober wederom een interactieve workshop waarbij de focus op het verbreden van je digitale kennis ligt. Én deze workshop is speciaal ontworpen voor vrouwen in het vakgebied Audit & Assurance.

Je duikt tijdens deze virtuele workshop volledig in een fictieve klantcase die in het vakgebied Audit en Assurance dagelijks kan voorkomen. Je gaat met de klant actief in gesprek en zal samen met andere deelnemers jouw blik en visie werpen op het voorgelegde probleem. Om dit probleem op te lossen, reiken wij jou digitale tools aan. Dit doen we door middel van Design Thinking.

Het wordt een leuke en leerzame sessie, zodat jij voorbereid bent om tijdens je studie of werk digitale oplossingen aan te dragen voor een probleem!

Meld je nu aan

Voor wie is deze digitale workshop?

Deze workshop is gericht op vrouwen. Of je nu student bent of op zoek bent naar een tweede stap in jouw carrière! Je hebt voor deze sessie geen digitale voorkennis nodig. We geven je digitale nieuwsgierigheid en kennis graag een boost! Heb jij een achtergrond in Accountancy, Finance & Control, Business Information Management of een andere business gerelateerde studie? Dan is dit interessant voor jou (HBO en WO)!

Belangrijk! Heb jij al deelgenomen aan onze Digital Summer Course? Geen enkel probleem, je bent weer van harte welkom! De inhoud van de case zal namelijk aangepast worden!

Waarom wil ik hierbij zijn?

Wil jij een voorsprong nemen op anderen met betrekking tot je digitale kennis binnen het vakgebied? Heb jij momenteel geen ruimte in je agenda voor een langdurende training maar sta je wel open voor een powerboost op digitaal gebied van een paar uur? Zo ja, dan meld je vooral aan!

Last but not least; wij zorgen voor gave (digitale en duurzame) gadgets die jou al vóór de workshop worden toegestuurd, zodat je goed voorbereid van start kan!

Datum

6 oktober

Tijd

10:00 uur - 13:00 uur

Aanmelddeadline

Uiterlijk 27 september

Voertaal

Nederlands

Contact

Esther  Morren

Esther Morren

Campusrecruiter Bachelor Academy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 14 83 94 98

Daniëlle  Menken

Daniëlle Menken

Campusrecruiter Risk Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 83 09 01 20