Hoe bereidt uw organisatie zich voor op het werk van de toekomst?

Neem deel aan onze enquête 2018 over de toekomst van werk. Onze enquête kijkt naar hoe organisaties zich voorbereiden op het werk van de toekomst, op de werknemers van de toekomst en, niet te vergeten, hoe zij van plan zijn grote werkprestaties te ontketenen.

Onze bevindingen voor u

We zullen de bevindingen van ons onderzoek vrijgeven in de PwC Future of Work conference in Madrid op 27/28 juni 2018. Er is ook een optie om u aan te melden voor een voorschot exemplaar van deze bevindingen, indien u dat wenst.

Link naar de enquête

Wij zouden het zeer waarderen als wilt bijdragen aan dit onderzoek. Onze enquête duurt maximaal 13 minuten en bevat vragen die zijn ontworpen om het begrijpen van de acties die u vandaag neemt en de acties die u denkt dat zijn belangrijkste voor de toekomst van uw bedrijf. Klik op de onderstaande link:

https://surveycenter1.pwc.com/community/se/251137453C969BCE. Onze enquête kan ingevuld worden tot dinsdag 2 januari 2018.

PwC samenwerking met London Business School

PwC werkt samen met Professor Lynda Gratton van London Business School om te onderzoeken hoe organisaties reageren op de uitdagingen en kansen rond de toekomst van werk.

Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. We hopen dat u tijd vindt om hieraan bij te dragen.

Contact

Bastiaan Starink

Bastiaan Starink

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 64 06

Volg ons