Handboek jaarrekening 2018

Financiële verslaggeving in Nederland, jaarrekening 2018 is hét handboek voor iedereen die met (externe) financiële verslaggeving te maken heeft: accountants, controllers, administrateurs en andere financiële deskundigen. U vindt in dit handboek een handzame en toegankelijke uitleg van de regelgeving over financiële verslaggeving, inclusief praktische voorbeelden en zichtbare referenties naar wetteksten en RJ-alinea’s.

Financiële verslaggeving in Nederland, jaarrekening 2018 gaat in op jaarrekeningen over verslagjaren die op of na 1 januari 2018 beginnen. Hierbij hebben wij gebruikgemaakt van de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving, jaareditie 2017. Dit handboek behandelt veranderingen in regelgeving tot 1 juni 2018

Dit boek richt zich op Nederlandse wetgeving en de uitwerking daarvan in de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving. In dit handboek vindt u tevens de hoofdlijnen van de International Financial Reporting Standards (IFRS) die in 2018 van kracht zijn, voor zover er belangrijke verschillen zijn tussen IFRS en de Nederlandse regelgeving.

Om deze publicatie te kunnen downloaden dient u onderstaand formulier in te vullen.

Soort bedrijf

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Volg ons