Treasury Advisory Services

View this page in: English
Treasury Advisory Services
Treasury Advisory Services
 
Regelgeving beheerst agenda Corporate Treasurer

Het jaar 2013 staat vooral in het teken van nieuwe wet- en regelgeving. Veel veranderende wet- en regelgeving raakt ook de Treasury afdeling. PwC kan u helpen met noodzakelijke aanpassingen, zodat u probleemloos deze veranderingen doorstaat.

SEPA, EMIR, de nieuwe IFRS-standaarden 9 en 13 en de Financial Transaction Tax. Het zijn allemaal onderwerpen die op de scheidslijn van Treasury en de andere corporate en businessfuncties liggen. Samenwerken is dus noodzakelijk voor de treasurer. Maar het biedt ook mogelijk om verder te kijken en een added value rol te creëren richting Boardroom.

Maar er spelen meer actuele zaken binnen Treasury. Zo is vendor financing een financieringsalternatief waar veel corporates momenteel naar kijken. Ook de CFO vraagt nog steeds naar duidelijke managementinformatie, zoals een robuuste cashflow forecast.  

Natuurlijk blijft technologie een belangrijke rol spelen in de Treasury operatie. De grote vraag is: Is uw Treasury systeem in staat om alle eisen te vervullen die de (nieuwe) regelgeving stelt? De experts van PwC hebben veel ervaring op dit gebied.

PwC biedt ondersteuning bij

Voor meer informatie per specialisatie kunt u het navigatiemenu gebruiken.
 

PwC Hot topics treasury seminar 2014 Wat betekenen de 5 Mega Trendsvoor uw treasury?
Bekijk de presentaties van de workshops