Publicaties

Bekijk deze pagina in: English

Oil Price Update Q2 2016

26/04/16

De mondiale olieprijzen zijn met zo'n 40% hersteld in de afgelopen weken. Dit suggereert wellicht dat de daling van de olieprijzen zijn dieptepunt heeft bereikt.

Familie en vermogen in bedrijf

19/04/16

Familievermogen is een kostbare zaak. Het zorgvuldig beheren en doorgeven ervan kent ontzettend veel facetten en is daarom complex.

Een gelijk speelveld voor elektrisch rijden

18/04/16

Elektrisch rijden is sterk in opkomst. Maar hoe zit het met de energiebelasting?

Preparing for a possible Brexit

14/04/16

Uittreden van het VK uit de EU heeft verregaande gevolgen voor het bedrijfsleven. Onzekerheid rondom het verlaten van de EU leidt bijvoorbeeld tot minder bereidheid om risico’s te nemen.

MiFID II

13/04/16

De Europese Commissie heeft haar MiFID II richtlijn gepubliceerd op 7 april 2016. De wetgeving bevat essentiële informatie voor bedrijven die opzoek zijn naar een succesvolle implementatie van MiFID II.

Emerging trends in Real Estate 2016 - Global

12/04/16

De kapitaalmarkt draait weer op volle toeren; wel worden veel spelers voorzichtiger dan in 2015. De kwaliteit van het vastgoed en het verlagen van risico's wordt bij veel partijen gezien als groei op zich.

Global State of Information Security 2016 - Pharma & Life sciences

07/04/16

Voor de farmaceutische industrie is een geavanceerd cybersecurity programma een absolute prioriteit. Snel toenemende risico’s rondom data en het lekker hiervan spelen hierin een belangrijke rol.

Bridging the Gap - Retail

07/04/16

Werkkapitaal geeft inzicht hoe een organisatie wordt gemanaged. Goed beheer van werkkapitaal draagt direct bij aan de verbetering van de liquiditeitspositie en het rendement van de onderneming.

Bridging the Gap - Consumer

07/04/16

Werkkapitaal geeft inzicht hoe een organisatie wordt gemanaged. Goed beheer van werkkapitaal draagt direct bij aan de verbetering van de liquiditeitspositie en het rendement van de onderneming.

Bridging the Gap - Engineering & Construction

07/04/16

Werkkapitaal geeft inzicht hoe (goed) een organisatie wordt gemanaged. Goed beheer van werkkapitaal draagt direct bij aan de verbetering van de liquiditeitspositie en het rendement van de onderneming.