Publicaties

Bekijk deze pagina in: English

Verantwoord beleggen en investeren

22/08/16

Private-equityfirma’s zijn zich steeds meer bewust van het belang van verantwoord investeren. Tijd voor een nog gerichter sturing op duurzaamheid en een permanente dialoog met de samenleving over de meerwaarde van private equity voor mens, milieu en maatschappij.

The disruptive face of the Retail and Consumer Products sector in China and Hong Kong

19/08/16

De retail en consumer sector ervaart enorme veranderingen in China en Hong Kong.

The Wearable Life 2.0

19/08/16

Dit onderzoek kijkt naar de houding van de consument ten opzichte van draagbare technologie en bekijkt het gebruik van verschillende soorten wearables.

Chain Reaction: How blockchain technology might transform wholesale insurance

17/08/16

Onze nieuwste publicatie ‘Chain Reaction: How Blockchain Technology might transform wholesale insurance is gesponsord door PwC en uitgevoerd door Z/Yen en belicht de potentie van blockchain technologieën om de verzekeringssector te transformeren.

Success factors of email marketing

27/07/16

Deze Outlook Special geeft inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van email marketing.

Emerging Markets: Driving the payments transformation

25/07/16

Vanuit de opkomende markten wordt de opkomst van state-of-the-art betalings-ecosystemen ondersteund door de groei van hun economische macht en het vermogen om innovatieve ontwikkelingen te introduceren binnen volgroeide markten. Dit zal het tempo bepalen voor markten wereldwijd.

Wat is de ruimte voor privacy in een transparante wereld?

21/07/16

Vervolgonderzoek naar de impact van het UBO-register op vermogende en ondernemende families in vijftien Europese landen Hoe staat het met de privacy van vermogende families en familiebedrijven door de invoering van een (openbaar) UBO-register? Grote kans op disproportionele inbreuk op privacy.

Public Private Partnerships & Idea selection in Pharma & Life Sciences

11/07/16

Innovatie in de zorg heeft de duurzaamheid en kwaliteit van leven enorm verbeterd. Een van de gevolgen hiervan is een vergrijzende bevolking met meer behoefte aan medische zorg.

Exchange Traded Funds (ETFs): A roadmap to growth

11/07/16

De wereldwijde ETF (Exchange Traded Fund) industrie ondergaat hevige veranderingen, wat leidt tot nieuwe kansen en uitdagingen.

Bad things do happen to good food companies

08/07/16

Voedingsmiddelenbedrijven worden zo nu en dan hard wakker geschud door de realiteit. Het lijkt erop dat problemen in de industrie zich steeds regelmatiger voordoen.