Toegevoegde waarde

View this page in: English

Vertrouwen op vastgoedgebied

Naast de professionele vastgoedsector heeft vrijwel elke publieke en private organisatie met vastgoed te maken – om in te leven en in te werken. Ook deze partijen proberen hun vastgoed zo effectief mogelijk te benutten in een continu bewegende markt. PwC kan u daarbij helpen. Zo haalt u altijd optimale resultaten op vastgoedgebied. 

Beginnen bij strategie

Bouwers, beleggers, beheerders en ontwikkelaars vinden beton en stenen nog altijd een solide investering. Maar de grote vraag is: hoe kan die het beste renderen? Onze vastgoedspecialisten helpen alle organisaties met hun vragen over vastgoed. We beginnen bij de strategie en het optimaliseren van portfoliomanagement en operations. Ook helpen we bij vastgoeddeals en de fiscaal-juridische structurering.

Kennis gebundeld

PwC heeft alle beschikbare kennis en ervaring over vastgoed gebundeld in de vastgoedgroep. Het uitgangspunt van onze dienstverlening is heel simpel. Onze experts van Assurance, Tax & HRS en Consulting werken samen aan de oplossing van uw lokale en internationale vastgoedvraagstukken. Zo kunt u doen waar u goed in bent.

PwC Vastgoed Publieke sector Woningcorporaties Woningcorporaties Beleggers en fondsen Bouw- en Projectontwikkeling Corporate Real Estate Strategie Portfolio Management & Operations Structuring & Deals