Hotels

De hospitality-sector heeft veel te lijden gehad door de crisis, hoewel sommige hotelondernemingen hun omzet juist zagen stijgen. Juist in tijden van crisis blijkt dat professionele ondernemers met aanpassingsvermogen en kritische kijk het verschil kunnen maken.

Wij zien nieuwe trends in de hospitality-sector, zoals creatieve oplossingen voor de leegstand door het ombouwen van onverhuurde panden tot hotels. Het toenemende gebruik van social media en de groeiende aandacht voor duurzaamheid. Hotels worden steeds meer afhankelijk van online reserveringssystemen. Ook zien wij een instroom van beleggers uit het Midden-Oosten en het Verre Oosten met als focus het luxe/ultra-luxe segment. In hoeverre zijn deze trends relevant voor uw specifieke onderneming of investering?

Onze toegevoegde waarde

PwC heeft alle beschikbare kennis en ervaring over hospitality gebundeld in de hospitality-groep. Onze specialisten van Assurance, Tax & HRS en Consulting bieden hotelexploitanten, eigenaren en vastgoedbeleggers een scala aan diensten om de waarde van de investeringen en activiteiten te maximaliseren.