Introductie

View this page in: English

Wees goed voorbereid

Toenemende onduidelijkheid wat betreft transfer pricing en het wereldwijde debat rondom BEPS (Base Erosion and Profit Shifting) hebben geleid tot een stroomversnelling in de veranderingen rondom regelgeving en toezicht. Dit maakt transfer pricing een uitdagend onderwerp, waarin de ervaring en kennis van bekwame adviseurs onmisbaar is geworden. Het transferpricingteam van PwC stelt u in staat om uw risico’s te beheersen, en helpt u bij het ontwikkelen en handhaven van een duurzaam transferpricingmodel voor uw onderneming.

Minimaliseer uw risico

Onze specialisten hebben alle benodigde kennis in huis om u te begeleiden naar een optimaal resultaat op het gebied van transfer pricing. PwC kan u assisteren bij het minimaliseren van uw risico, door maatwerk te leveren bij de ontwikkeling van een transferpricingmodel voor uw onderneming. Elke bedrijfsmatige beslissing kan immers gevolgen hebben voor uw transferpricingsituatie. Daarom zal PwC nauw met u samenwerken om de impact van uw ondernemingsbeslissingen vast te stellen.

Pricing bij PwC

Dankzij hun omvangrijke ervaring met internationale transacties hebben de transferpricingspecialisten van PwC wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Dit is het resultaat van een hechte samenwerking met een groot aantal multinationale ondernemingen én van het uitwisselen van kennis met andere transferpricingspecialisten binnen het internationale PwC-netwerk.

Wat mag u verwachten van PwC?

  • Wij leveren maatwerk bij het vaststellen van de behoefte van uw onderneming op transferpricinggebied, en bij het ontwikkelen van een gepaste fiscale strategie;
  • Wij delen met u onze uitgebreide kennis en internationale ervaring op het gebied van transfer pricing;
  • Wij hebben langdurige en goede relaties met lokale belastingautoriteiten en ervaring met onderhandelingen;
  • Wij gaan op zoek naar vergelijkbare ongelieerde ondernemingen om uw transferpricingdocumentatie te ondersteunen;
  • Wij identificeren en analyseren risico’s en prioriteiten, en creëren mogelijkheden.