Regeerakkoord

Op dinsdag 10 oktober is het regeerakkoord van het kabinet-Rutte III gepresenteerd. De vier regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie willen de komende periode veel maatregelen doorvoeren. Wat betekent dit voor u en uw organisatie? PwC zet de belangrijkste plannen op een rij.

Impact en kansen 

Wat willen de regeringspartijen doen en bereiken? Het kabinet-Rutte III wil dat Nederland aantrekkelijker wordt voor buitenlandse bedrijven. Maar ook dat bedrijven groener produceren en schulden afbouwen. Vaders krijgen langer verlof bij de geboorte van hun kind en werkgevers moeten hun personeel straks niet na twee, maar na drie jaar een contract aanbieden.

Dit is slechts een greep uit alle voornemens. De impact voor u en uw organisatie kan stevig zijn. Maar het regeerakkoord biedt ook kansen. PwC zet alvast de belangrijkste plannen en maatregelen op een rij. De komende weken, als het debat over de regeringsverklaring en de begrotingsbehandelingen plaatsvinden, breiden wij de site uit met blogs en video’s over impact en kansen.

Wij helpen u graag bij het maken van impactanalyses en het vertalen naar kansen.

Regeerakkoord (Foto ANP)

Contact

Frank Engelen
Raad van bestuur, Clients & Markets
Tel: +31 (0)88 792 42 50
E-mailadres

Volg ons