Tax

Customer Excellence in telecom
Tax
 

Strakke bedrijfsprocessen, duidelijke communicatie

De fiscale regels voor telecombedrijven zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Wij kunnen u helpen uw bedrijfsprocessen aan te passen.

Vragen

De fiscale behandeling van telefoonkaarten en contentdiensten roept nog steeds vragen op. Hoe dient de btw in alle schakels te worden afgedragen? Wie is nu uiteindelijk verantwoordelijk voor de btw op de dienstverlening aan de consument? Dit zijn slechts enkele vragen die regelmatig worden gesteld aan onze experts op dit gebied.

Veranderingen

De btw-regels voor diensten aan consumenten in andere EU-landen gaan veranderen per 1 januari 2015. Dit raakt vooral telecombedrijven, die vaak als tussenpersoon optreden voor de levering van elektronische diensten (gebruik van internet, downloads, etc.). Het is verstandig nu al actie te ondernemen om te zorgen dat u de wijzigingen straks zonder commerciële problemen kunt doorvoeren.

Zo kunnen wij u helpen

Wij helpen u om uw bedrijfsprocesssen aan te passen aan de snel veranderende regels, waarbij de communicatie met uw klanten duidelijk blijft. Een goede inrichting van contracten en voorwaarden kan moeilijkheden voorkomen en bovendien besparingen opleveren. Onze specialisten helpen u graag verder.