Mergers, acquisitions & investment appraisal

Mergers, acquisitions & investment appraisal
Mergers, acquisitions & investment appraisal
 

Innovatie en transformaties in de telecomsector

Technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. Om te overleven moeten bedrijven, juist die in de telecomsector, zich even snel mee-ontwikkelen. Uw huidige bedrijfsstructuur maakt dit misschien moeilijk, maar wij kunnen u helpen met dit proces.

De uitdagingen van innovatie

Telecombedrijven bevinden zich in een waardeketen die steeds in beweging is. Communicatie, de traditionele kern van deze bedrijven, vraagt om steeds grotere bandbreedtes, zowel vast als mobiel. U kunt extra inkomsten vinden in niet-lineaire televisie, maar dit kan op termijn de winstgevenheid van het huidige televisieproduct uithollen. Ook hangt de manier waarop uw communicatienetwerk kan worden gebruikt af van terminals en applicatieleveranciers. Hierdoor wordt het moeilijker u te onderscheiden van de concurrentie.

Zo kunnen wij u helpen

Wij zijn betrokken bij een groot deel van de transacties in de Nederlandse telecomsector. Daardoor begrijpen we wanneer en hoe niet-organische transformaties voor u waardeverhogend zijn. Ook bij grote investeringen, zoals in een glasvezel netwerk of mobiele frequentie, kunnen wij u begeleiden. Van de eerste strategische verkenning tot en met de eerste 100 dagen van een integratie of carve-out.