Startup corner

Bekijk deze pagina in: English

Spin-offs en startende bedrijven vormen een belangrijk onderdeel van de innovatieve kracht van zowel de technologie-industrie als de Nederlandse economie als geheel. Startende bedrijven creëren een dynamische omgeving die energie geeft, maar het risico- en rendementsprofiel is hoog. Hebt u een startend bedrijf? Dan helpt PwC u graag op weg met begeleiding en ondersteuning.

Begeleiden en doorgroeien

Onze specialisten begeleiden starters vanaf een vroeg stadium in hun levenscyclus omdat ze in die periode tegen de ene na de andere uitdaging aanlopen. PwC geeft graag advies over de opzet van de financiële huishouding of organisatiestructuren. We beschikken over experts op een breed scala van relevante gebieden voor starters, zoals: fiscal innovatiebox, international trade compliance, IP valuation en software revenue recognition. In sommige gevallen kan uw startende bedrijf al met geringe coaching succesvol doorgroeien naar het volgende professionele niveau.
PwC werkt samen met diverse regionale, externe partijen ter ondersteuning van het economische klimaat voor spin-offs en startende bedrijven:

  1. PwC is partner van Startupbootcamp Amsterdam 
  2. We nemen deel in het project NextOEM dat de Brainport-regio stimuleert. Het project is gebaseerd op het  Brainport 2020 report van de Nederlandse overheid

Wij begrijpen de complexiteit van het opstarten in de technologiebranche. U kunt altijd contact met ons opnemen om te bespreken hoe we kunnen helpen.