Publicaties

Publicaties op volgorde van datum (van nieuw naar oud)

Outlook Special - Staying ahead of the game

23 maa 2017

Sport is altijd een populaire vrije-tijdsbesteding geweest, maar nu is het ook big business geworden.

Success factors of email marketing

27 jul 2016

Deze Outlook Special geeft inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van email marketing.

Staying relevant in the stampede of the Digital Giants

12 mei 2016

Staying relevant in the Stampede of the Digital Giants beschrijft wat we kunnen leren van digitale ‘giganten’ zoals Apple, Google, Faceboook.

Great customer service at minimum cost

22 maa 2016

In dit artikel gaan we in op onze drie-traps aanpak waarin we beschrijven hoe bedrijven gebruik kunnen maken van hun data-analytics zodat ze hun operationele kosten kunnen reduceren en hun dienstverlening kunnen verbeteren.

Wearables: Driving user outcomes in the Digital Age - the next leap

11 aug 2015

Om in 2020 de groei van wearables tot ongeveer 9 miljoen Nederlandse consumenten in de komende vijf tot acht jaar te laten stijgen, moeten naar onze mening de volgende belangrijkste drivers inachtgenomen worden.

18th CEO Survey Technology Snapshot

10 maa 2015

Jaarlijks houdt PwC een wereldwijd onderzoek onder CEO’s. In dit rapport gaan wij in op de ontwikkelingen in de Technologiesector.

Resilience

02 maa 2015

Dit artikel in PwC’s Resilience Journal toont dat de toekomst veelbelovend is voor compliance executives in de Technologie-industrie, aangezien de technologie-industrie meestal als vergrootglas fungeert op de megatrends die alle bedrijven transformeren.

A decade of unprecedented growth

01 maa 2015

Een jaarlijks verslag over China’s semiconductor productie, consumptie en algemene industrie en de impact ervan op de wereldwijde semiconductor industrie.

Supply chain and risk management

27 aug 2014

PwC heeft samen met het Massachusetts Institute of Technology (MIT) onderzoek gedaan naar de manier waarop multinationals omgaan met de risico’s waaraan ze wereldwijd blootstaan. Download het gehele rapport voor de overige uitkomsten.

Seizing the innovation edge

01 apr 2014

Wat is er nodig om een succesvolle innovator in de Technologie, Media en Telecom sector te zijn? De sleutel ligt in het anticiperen en reageren op toekomstige technologische doorbraken en klantbehoeften, en in het omarmen van nieuwe benaderingen om groei te stimuleren en de markten te transformeren.

Learning from innovation leaders

01 apr 2014

In dit rapport verzamelen we de lessen die we kunnen leren van een aantal toonaangevende Technologie, Media en Telecom (TMT) bedrijven. Daarnaast identificeren we hoe deze lessen toegepast kunnen worden om het innovatievermogen van ieder willekeurig TMT bedrijf te vergroten.

Clearing the innovation hurdles

01 apr 2014

Hoe zorgen toonaangevende innovators ervoor dat innovatie tastbare resultaten oplevert? Om deze vraag te beantwoorden, heeft PwC 374 C-suite executives van technologie, media en telecombedrijven ondervraagd, uit 20 landen.

6th Annual Digital IQ Survey

25 maa 2014

Tegenwoordig staat alles in het teken van digitaal. Digitale technologie is het fundament geworden van alles wat we doen, van business strategie tot uitvoering. Bijna elke organisatie claimt een digitale onderneming te zijn, maar slechts 20% van de respondenten van onze 6th Annual Digital IQ Survey geeft aan een ‘uitstekend’ Digital IQ te hebben.

Gaming in the Netherlands

25 nov 2013

Online gaming and its associated business models have experienced strong growth in recent years and financing games via sales of virtual goods and additional content has increased significantly.

Unleashing the power of innovation

20 jul 2013

Successful companies recognise that innovation is a mainstream process, which brings together frontline teams, customers and a range of different partners from beyond the organisation.

Meer publicaties