Technology: Security & Controls

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Technologische vernieuwing biedt nieuwe kansen, maar brengt ook risico’s met zich mee

De wereld verandert sneller dan ooit. Economische ontwikkelingen en technologische vernieuwing bieden veel nieuwe kansen, maar brengen ook risico’s met zich mee. In een omgeving die niet stil staat, moet u snel kunnen reageren. Behendigheid is van vitaal belang om de risico’s te vermijden die organisaties vandaag de dag op hun pad vinden. Dit is een belangrijke sleutel tot uw succes!

De grootste risico’s zijn:

  •  Onjuiste of onvolledige informatie, wat kan leiden tot reputatieschade;
  • Systemen of processen zijn zo complex dat de gewenste doelstellingen niet worden bereikt;
  • Risico's verbonden aan compliancy en regelgeving worden niet voldoende beheerst.

Deze risico’s worden beïnvloed door verschillende marktontwikkelingen, zoals Big Data, Cloud Computing, Social Media, Integrated Reporting en Customer Intimacy. De snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt en de complexiteit, maken het lastig om deze succesvol in te zetten en risico’s te vermijden. En dat is precies waar the Academy uitkomst kan bieden.

Hoogwaardige trainingen

Bestuurders, Interne auditors, controllers, beheersingsfunctionarissen en ICT-gerelateerde risicomanagers kunnen via the Academy hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen en verhogen. Ongeacht in welke sector zij werkzaam zijn. We bieden praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor vaktechnische trainingen, het trainen van vaardigheden en strategisch inhoudelijke trainingen. Veel trainingen leveren bovendien PE-punten op.
 

Open trainingen aanbod Technology: Security & Control
SAP IS-U Audit & Control training
Inhouse trainingen aanbod Technology: Security & Control
Uw organisatie zichtbaar in control
NEN 7510 training

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele cursusaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.