Technology: Security & Controls

 

Nieuwe inschrijfprocedure

Om het inschrijfproces voor u efficiënter te laten verlopen is onze inschrijfprocedure vanaf heden gewijzigd. Klik op de inschrijf-button van een training naar keuze en maak vervolgens éénmalig uw gebruikersprofiel aan. Bij uw volgende bezoek(en) hoeft u vervolgens alleen nog in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna uw ingevulde profiel verschijnt. Voor vragen kunt u contact opnemen met the Academy.

Regelmatig updaten voorkomt systeemfouten

Beheersbaarheid cruciaal

In alle primaire en secundaire bedrijfsprocessen speelt ICT een belangrijke rol. Daarom is het van cruciaal belang dat het management van organisaties inzicht heeft in de beheersbaarheid van die ICT. En dat vereist weer kennis die gegarandeerd up-to-date is. Onze eigen IT-auditors nemen deel aan een opleidingsprogramma dat wereldwijd binnen het netwerk van PwC wordt toegepast. Dit programma vormt de basis van dit cursusaanbod en is gericht op beheersing van ICT. Door die wereldwijde aanpak zijn we beter in staat te actualiseren, waarbij we gebruik maken van voortschrijdend inzicht en technische ontwikkelingen bij ICT-leveranciers van onder meer besturingssystemen en ERP-pakketten.

Hoogwaardige trainingen

Interne auditors, controllers, beheersingsfunctionarissen en ICT-gerelateerde risicomanagers kunnen via the Academy hun kennisniveau snel en efficiënt op peil brengen en verhogen. Ongeacht in welke sector zij werkzaam zijn. We bieden praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor vaktechnische trainingen, het trainen van vaardigheden en strategisch inhoudelijke trainingen. Veel trainingen leveren bovendien PE-punten op.

 

Inhouse trainingen aanbod Technology: Security & Control
Uw organisatie zichtbaar in control
NEN 7510 training
SAP IS-U Audit & Control training
Business Process Fundamentals
IT Infrastructure training
SAP Security & Controls ITGC & Finance
SAP Security & Controls OTC & PTP
Oracle Security & Controls
JD Edwards Security & Controls
Peoplesoft Security & Controls
Microsoft Dynamics NAV Security & controls
Microsoft Dynamics AX Security & controls

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele cursusaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.