Technology: Security & Controls

Technologische vernieuwing biedt nieuwe kansen, maar brengt ook risico’s met zich mee

De wereld verandert sneller dan ooit. Economische ontwikkelingen en technologische vernieuwing bieden veel nieuwe kansen, maar brengen ook risico’s met zich mee. In een omgeving die niet stil staat, moet u snel kunnen reageren. Behendigheid is van vitaal belang om de risico’s te vermijden die organisaties vandaag de dag op hun pad vinden. Dit is een belangrijke sleutel tot uw succes!

De grootste risico’s zijn:

  • Onjuiste of onvolledige informatie, wat kan leiden tot reputatieschade;
  • Systemen of processen zijn zo complex dat de gewenste doelstellingen niet worden bereikt;
  • Risico's verbonden aan compliancy en regelgeving worden niet voldoende beheerst.

Deze risico’s worden beïnvloed door verschillende marktontwikkelingen, zoals Big Data, Cloud Computing, Social Media, Integrated Reporting en Customer Intimacy. De snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt en de complexiteit, maken het lastig om deze succesvol in te zetten en risico’s te vermijden. En dat is precies waar the Academy uitkomst kan bieden.

We bieden praktijkgerichte trainingen van hoogwaardige kwaliteit, allemaal gegeven door ervaren specialisten van PwC. Daarbij spelen we altijd in op actuele thema’s en ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor vaktechnische trainingen, het trainen van vaardigheden en strategisch inhoudelijke trainingen. Veel trainingen leveren bovendien PE-uren / PE-punten op.
 

Open trainingen aanbod Technology: Security & Control
IT-audit, een goede beheersing van uw ICT omgeving
Hoe rapporteert uw organisatie over duurzaamheid
Internal audit: ‘back to basics'
SAP IS-U audit & control training
Projecten managen zichzelf niet

Ons aanbod aan inhouse trainingen

Door onze brede kennis en expertise ontwikkelen wij trainingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om een uiteenlopend aanbod aan inhouse trainingen te volgen die specifiek voor u op maat worden gemaakt. In deze trainingen behandelen wij de door u aangegeven onderwerpen, desgewenst inclusief voorbeelden en/of casussen uit uw eigen organisatie. Wij verzorgen de inhouse-trainingen op een locatie naar uw voorkeur. Wij kunnen u alle open inschrijvingen trainingen ook als inhouse training aanbieden. Wij hebben hieronder een aantal inhouse trainingen, als voorbeeld, nader voor u uitgewerkt:

Inhouse trainingen aanbod Technology: Security & Control
SAP IS-U Audit & Control training
Uw organisatie zichtbaar in control
NEN 7510 training

Aanmelden of meer weten over ons inhouse trainingsaanbod voor technology, security & control?

Indien u interesse heeft om een van bovenstaande trainingen te volgen, of een training met uw eigen onderwerpen wilt samenstellen, verzoeken wij uw interesse kenbaar te maken door middel van het inhouse trainingen formulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen stellen wij de voor u en uw organisatie geschikte training samen, op basis waarvan wij u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele trainingsaanbod? U kunt zich dan aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief via het aanmeldformulier.