Werkkostenregeling

Twitter LinkedIn Facebook

Optimaal gebruik maken van de nieuwe werkkostenregeling

De werkkostenregeling komt er per 1 januari aan of u nu wilt of niet. Denkt u dat het keuzeregime voor u voordelig is? De tijd is nu aangebroken om een weloverwogen keuze te maken. De invoering van de werkkostenregeling vraagt onder meer inzicht in de huidige arbeidsvoorwaarden, het (toekomstig) arbeidsvoorwaardenbeleid, de inrichting van de salarisadministratie, de financiële impact en de positie van medewerkers(-vertegenwoordiging). Wij delen graag onze kennis met u inzake deze actuele ontwikkelingen.

Tijdens de bijeenkomst gaan wij met de financiële- en HR-managers, de salarisadministrateurs en de OR-leden in gesprek over deze nieuwe werkkostenregeling (gepubliceerde wet- en regelgeving), de impact daarvan op uw corporatie en uw plannen. Daarnaast wordt een casus behandeld en is er voldoende gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen.
 

Voor wie?

Financiële- en HR-managers, OR-leden alsmede de salarisadministrateurs van woningcorporaties.

Wie zijn de trainers?

Naar aanleiding van de mogelijkheden en uw wensen wordt een geschikte trainer voor deze training ingezet

Programma

Het cursusprogramma, tijdstip en locatie kan in overleg met u worden vastgesteld. Een voorgesprek maakt deel uit van de training.

Datum

De datum kan in overleg met u worden vastgesteld.

PE-uren voor accountants (AA en RA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen deze training krijgen accountants (AA en RA) 1 PE-uur per gevolgd lesuur. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 1 PE-punt per gevolgd lesuur. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training. 

Kosten

Op basis van uw wensen ten aanzien van de training, maken wij een vrijblijvende offerte.

Inschrijving

U kunt meer informatie opvragen over deze inhouse training en uw wensen kenbaar maken. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om deze training voor u op maat te maken. 

Locatie

Dit kan bij u "in huis" of op een van de kantoren van PwC