Training Inkoop 2.0


PwC AcademyAlgemeen Programma Data & deelname Locatie
 

Verscherp uw visie op de centrale inkoopfunctie binnen uw organisatie


Actueel

Heeft u de afgelopen jaren de inkoopfunctie binnen uw organisatie tegen het licht gehouden? De leveranciers gevraagd ‘met u mee te denken’ en ook enkele meer radicale beslissingen rond het inkoopproces genomen? U hoort in dit geval tot de kopgroep van instellingen in de publieke sector die de inkoop met een actuele attitude benadert.

Actueler

U wilt deze koppositie ongetwijfeld behouden en wij willen u daar graag bij helpen. Mocht u het gevoel hebben nog geen deel uit te maken van deze groep, dan gidsen wij u daar graag naar toe. In één dagdeel behandelen en bespreken wij vanuit vier verschillende invalshoeken, het gehele inkoopproces met u; van de eerste inkoop-overweging tot en met de evaluatie na drie jaar (“heb ik gekregen wat we hebben afgesproken?”).

Meest actueel

Indien u deel neemt aan onze training, bent u na afloop bekend met de meest recente update op inkoop-gebied en gaat u naar huis of naar uw volgende afspraak met de volgende ‘inkopen’ in uw bagage:

  • U weet hoe u het besparings-potentieel met de functie inkoop het beste kunt benaderen (praktisch voorbeeld toegepast bij één van uw collega's);
  • U weet dat u met de inkoopfunctie waarde creëert, de uitdaging is om die creatie in uw organisatie te borgen;
  • U weet of en wanneer u moet aanbesteden en u bent op de hoogte van de juridische do’s en don’ts rond inkoopcombinaties;
  • U weet waar de ruimte zit in het beperken van btw op de inkoop en kent ook de fiscale consequenties van inkoopcombinaties;
  • U begrijpt dat langdurige inkooptrajecten moeten worden gemonitored en heeft kennisgemaakt met de instrumenten om dat te doen (contract-compliance).

Voor wie?

Voor directieleden, financieel directeuren en inkopers in de Publieke sector


Wie zijn de trainers?

Naar aanleiding van de mogelijkheden en uw wensen wordt een geschikte trainer voor deze training ingezet.

Programma

Het trainingsprogramma kan in overleg met u worden vastgesteld.

Datum

De datum kan in overleg met u worden vastgesteld. Een voorgesprek maakt deel uit van de training.


PE-punten

Het inhouse programma heeft een volledig op uw medewerkers en organisatie afgestemde inhoud. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA of AA), IT auditors (RE) en registercontrollers (RC) 1 PE punt per gevolgd lesuur. Wij verstrekken een certificaat van deelname, inclusief een weergave van de verkregen PE punten, na afloop van de training.


Kosten

Op basis van uw wensen ten aanzien van de training, maken wij een offertevoorstel.


Inschrijving

U kunt meer informatie opvragen over deze inhouse training en uw wensen kenbaar maken. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om deze training voor u op maat te maken.


Locatie

Dit kan bij u "in huis" of op een van de kantoren van PwC