Communiceren met impact

PwC Academy

Voor overtuigende auditrapportages

Met onze PwC-methode pyramid thinking krijgt u handvatten aangereikt om systematisch na te denken over uw verhaal, nog vóórdat u begint met schrijven en u stort op een mooie formulering of flitsende powerpointslides. Met behulp van deze methode bouwt u uw audit rapportages, managementrapportages en auditplannen logisch en effectief op, zodat kwaliteit wordt gewaarborgd. Bij PwC gebruiken wij deze methode voor onze eigen rapportages en presentaties, met tevreden klanten als resultaat.

Op dag 1 gaat u na een korte uitleg over de theorie direct praktisch aan de slag. U oefent eerst met fictieve situaties, maar past al snel de methode toe op uw eigen praktijkvoorbeeld. Na dag 1 werkt u zelf aan een nieuwe rapportage of presentatie die u meeneemt naar dag 2. Tijdens dag 2 krijgt u van de andere deelnemers feedback op uw document, zodat u het vervolgens verder kunt verbeteren.

Voor wie?

Deze training is vooral bestemd voor internal auditors, controllers en interne controle medewerkers in de publieke en commerciële sector, die via presentaties en teksten hun stakeholders moeten overtuigen van hun oordeel en aanbevelingen.

Na afloop van de training:

  • begrijpt u het belang van pyramid thinking voor overtuigende auditrapportages;
  • kent u de pyramid thinking methode en bent u in staat een piramide op te stellen als voorbereiding op het schrijven van een effectieve en gestructureerde rapportage;
  • beheerst u de benodigde vaardigheden om zelfstandig pyramid thinking toe te passen. U kunt daarmee uw publiek optimaal informeren en overtuigen met een heldere en goed onderbouwde boodschap in uw rapportage of presentatie;
  • kunt u een sterke ‘elevator pitch’ houden voor bijvoorbeeld een korte presentatie in een management team overleg.

Wie zijn de trainers?

Onze trainers Anneke van Mourik en Enid Mangal - Paanakker zijn werkzaam als adviseur bij PwC en hebben ruime ervaring met het opstellen van doelgerichte presentaties en rapportages.

Programma

De ontvangst van de eerste en tweede trainingsdag is vanaf 09.00 uur. Het trainingsprogramma eindigt de eerste trainingsdag om 17.00 uur met een netwerkborrel. De tweede trainingsdag eindigt om 12.30 uur met een lunch.

Datum

  • Dag 1: 28 mei 2015 - tijd 9.30 - 17.00 uur
  • Dag 2: 25 juni 2015 - tijd 9.30 - 12.45 uur
     

Kosten

De kosten van de training bedragen € 995,- vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, twee keer lunch en een borrel op de eerste trainingsdag. Meer informatie over onze speciale kortingsregeling vindt u hier.

PE-uren voor accountants (AA en RA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 10 PE-uren per training. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname per post.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 10 PE-punten. 

Inschrijving

Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met aanvullende informatie over de training.

Locatie

PwC Utrecht
Adres
Route via Google Maps