Communiceren met impact

Twitter LinkedIn Facebook

Voor overtuigende auditrapportages

Met onze PwC-methode pyramid thinking krijgt u handvatten aangereikt om systematisch na te denken over uw verhaal, nog vóórdat u begint met schrijven en u stort op een mooie formulering of flitsende powerpointslides. Met behulp van deze methode bouwt u uw audit rapportages, managementrapportages en auditplannen logisch en effectief op, zodat kwaliteit wordt gewaarborgd. Bij PwC gebruiken wij deze methode voor onze eigen rapportages en presentaties, met tevreden klanten als resultaat.

Op dag 1 gaat u na een korte uitleg over de theorie direct praktisch aan de slag. U oefent eerst met fictieve situaties, maar past al snel de methode toe op uw eigen praktijkvoorbeeld. Na dag 1 werkt u zelf aan een nieuwe rapportage of presentatie die u meeneemt naar dag 2. Tijdens dag 2 krijgt u van de andere deelnemers feedback op uw document, zodat u het vervolgens verder kunt verbeteren.

Voor wie?

Deze training is vooral bestemd voor internal auditors, controllers en interne controle medewerkers in de publieke en commerciële sector, die via presentaties en teksten hun stakeholders moeten overtuigen van hun oordeel en aanbevelingen.

Na afloop van de training:

  • begrijpt u het belang van pyramid thinking voor overtuigende auditrapportages;
  • kent u de pyramid thinking methode en bent u in staat een piramide op te stellen als voorbereiding op het schrijven van een effectieve en gestructureerde rapportage;
  • beheerst u de benodigde vaardigheden om zelfstandig pyramid thinking toe te passen. U kunt daarmee uw publiek optimaal informeren en overtuigen met een heldere en goed onderbouwde boodschap in uw rapportage of presentatie;
  • kunt u een sterke ‘elevator pitch’ houden voor bijvoorbeeld een korte presentatie in een management team overleg.

Wie zijn de trainers?

Onze trainers Anneke van Mourik en Enid Mangal - Paanakker zijn werkzaam als adviseur bij PwC en hebben ruime ervaring met het opstellen van doelgerichte presentaties en rapportages.

Programma

De ontvangst van de eerste en tweede trainingsdag is vanaf 09.00 uur. Het trainingsprogramma eindigt de eerste trainingsdag om 17.00 uur met een netwerkborrel. De tweede trainingsdag eindigt om 12.30 uur met een lunch.

Data en deelname

  • Dag 1: 28 mei 2015 - tijd 9.30 - 17.00 uur
  • Dag 2: 25 juni 2015 - tijd 9.30 - 12.45 uur

PE-uren voor accountants (AA en RA) 

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van de NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 10 PE-uren. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 10 PE-punten. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

Inhouse mogelijkheden

Wilt u deze training met meerdere deelnemers volgen, of wilt u de casuïstiek meer op uw organisatie laten aansluiten (voor zover het voorgeschreven programma dit toelaat)? Dat kan! Wij verzorgen deze training ook Inhouse, zodat de opzet en inhoud zo goed mogelijk aansluit bij actuele vraagstukken binnen uw eigen organisatie. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Kosten

De kosten van het bijwonen van één training bedragen € 995,- vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, lunch en afsluitende netwerkborrel. Meer informatie over onze speciale kortingsregeling vindt u hier.

Aanmelden

De inschrijvingstermijn sluit in principe twee weken voor de gewenste trainingsdatum. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met aanvullende informatie over de training. Het aantal plaatsen per training is beperkt, wij zien uw aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een collega in uw plaats laten komen. Wij verzoeken u dit per e-mail door te geven op pwc-academy@nl.pwc.com.

Locatie

PwC Utrecht
Adres
Route via Google Maps