Communiceren met impact

Twitter LinkedIn Facebook

Uw publiek voor u winnen

Moet u en/of uw collega regelmatig voorstellen presenteren of teksten schrijven om goedkeuring te krijgen van beslissers? Maar sluit uw verhaal niet altijd aan op wat uw publiek verwacht en haalt uw idee het niet? Of kost het u en/of uw collega’s erg veel tijd om uw presentatie of tekst te maken? Dan nodigen we u graag uit voor de training ‘Communiceren met impact’.

Een quote van één van de deelnemers: “Een leuke en inhoudelijk sterke training. Meteen toepasbaar en erg behulpzaam!”

In deze training leert u hoe u uw publiek voor uw idee kunt winnen met:

  • een duidelijke boodschap die u niet geheim houdt tot het einde, maar direct na een korte inleiding presenteert;
  • Inhoud die ingaat op de belangen van uw publiek;
  • een heldere verhaallijn die de aandacht vasthoudt.

Met onze PwC-methode pyramid thinking krijgt u handvatten om systematisch na te denken over uw verhaal voordat u zich stort op de mooie formulering of flitsende Powerpointslides. De methode biedt ook handvatten om bijvoorbeeld uw managementrapportages, businessplannen, offertes en internal audit rapportages beter op te bouwen. Bij PwC gebruiken wij deze methode voor onze eigen presentaties en teksten, met tevreden klanten als resultaat.

Een trainingprogramma kan bijvoorbeeld bestaan uit 1,5 dag. Op dag 1 gaat u na een korte uitleg over de theorie direct praktisch aan de slag. U oefent eerst met fictieve situaties, maar al snel past u de methode toe op uw eigen praktijkvoorbeeld. Na dag 1 werkt u aan een nieuwe presentatie of tekst, die u meeneemt naar de terugkomochtend. Dan krijgt u van de andere deelnemers en de trainers feedback op uw stuk, zodat u het verder kunt verbeteren.

Na afloop van de training:

  • kunt u uw publiek voor u winnen met een heldere en goed onderbouwde boodschap in uw presentatie, rapportage of e-mail;
  • kunt u een sterke ‘elevator pitch’ houden voor bijvoorbeeld een korte presentatie in een management team overleg.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor iedereen die via presentaties en teksten zijn publiek voor zijn boodschap wil winnen. Bijvoorbeeld (interne) adviseurs, beleidsmedewerkers, financiële medewerkers en internal auditors binnen uw organisatie.

Wie zijn de trainers?

Onze trainers zijn werkzaam als adviseur bij PwC en hebben ruime ervaring met het opstellen van doelgerichte presentaties en rapportages.

Programma

Het trainingsprogramma wordt in overleg met u vastgesteld. Een voorgesprek maakt deel uit van de training

Datum

De datum kan in overleg met u worden vastgesteld. 

Kosten

Op basis van uw wensen ten aanzien van de training, maken wij een vrijblijvende offerte.

PE-uren voor accountants (AA en RA)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen deze training krijgen accountants (AA en RA) 1 PE-uur per gevolgd lesuur. Wij verstrekken u een certificaat van deelname ná afloop van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 1 PE-punt per gevolgd lesuur. Wij verstrekken u een certificaat van deelname ná afloop van de training.

Inschrijving

U kunt meer informatie opvragen over deze inhouse training en uw wensen kenbaar maken. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om deze training voor u op maat te maken.

Locatie

  • De training kan bij u "in huis" of op één van de kantoren van PwC plaats vinden.